Sådan foretages fejlfinding af Coleman Camp brændeovne

Coleman lejr brændeovne har en lang tradition blandt campister ser til effektiv madlavning. Selskabets vigtigste to-brænder model, den klassiske 425, opererer på Coleman brændstof, et handelsnavn for hvide gas, ren-brænding, høj-varme output flydende brændstof, der også bruges i Coleman single-gasblus ligesom 442. Hvis din Coleman komfur standser arbejdet, er der flere ting du kan tjekke for at forsøge at ordne det. Dele er let tilgængelige fra Coleman.

Instruktioner

• Kontroller, at pumpen stemplet er slået et drej mod uret og at pumpe cup i slutningen af stemplet er smurt. Hvis ikke, olie læder version ved at fjerne det og gennemvædning det i Pæns mund olie; Hvis din er neopren version, olie det med lys motorolie.

• Kontraventil. Hvis ovnen fortsætter med at brænde for mere end et par minutter efter at være shut off, betyder det, at ventilen ikke forsegling. Først erstatte ventilen stamceller; Hvis det ikke løser problemet, skal du erstatte hele ventilen.

• Tjek brændstoftanken og generator tip hvis ovnen lyser, men derefter går. Synderen er sandsynligvis kulstof oprustning i generator tip eller lak oprustning i brændstoftanken, selv. Ren tanken ved at fylde det med denatureret alkohol og lade det sidde natten over; Ryst tanken og derefter hælde ud alkohol. Erstatte brændstof og luft rør, hvis ingen af de tidligere løsninger virker.

• Tømme brændstoftanken og fylder det med rent brændstof. Derefter hælde ud brændstoffet og fylde tanken igen. Dette vil skylles ud og fjerne kondensvand, som kan forårsage dukker i flammen.

• Kontroller de to huller på manifold bag brænderen, hvis flammen på komfuret brænder gul hele tiden. Dette angiver, at en træsko forhindrer luft i blanding med det flydende brændstof.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com