Hvordan man kan solbade på en Garvning Salon

Solcentre er blevet en vigtig del af den travle hverdag så mange af os live. Dog med tilføjelsen af solarier, har ingen at gå uden at meget ønskede tan. De følgende trin vil fortælle dig hvordan du bruger garvning seng, så du kan holde garvede året rundt.

Instruktioner

• Beslutte, hvis du vil bruge en vandret eller lodret seng. Du lægge i den vandrette seng og stå op i den lodrette. Når du har besluttet det, kontakte garvning salon i dit område og find ud af, om du kan blive medlem.

• Spørg om de månedlige tilbud. De fleste Solcentre tillade dig at tan ubegrænset i en måned for en fast betaling. Sammenligne priser og beslutte, hvilke sted ville være bedst for dig. Det er meget billigere at betale pr. måned end ved hver enkelt session.

• Anvende en lys solcreme de første par gange du er i en garvning seng for at sikre du ikke blive alvorligt forbrændt. Hvis du allerede har en mørk teint, skal du ikke anvende nogen. Det er vigtigt at være forsigtig, men, og brug så meget forholdsregel, som du finder passende.

• Forny dit månedlige medlemskab, når den første måned kører hvis du var tilfreds med resultatet. Hvis ikke, måske du skulle prøve en anderledes salon.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com