Neutrogena foryngelse vs kemiske skræl

Neutrogena sund hud foryngelse er en eksfolierende værktøj til brug i hjemmet. Kemiske peelinger sortiment i magt men er typisk udføres af speciallæger. Både af disse produkter hjælp fjerne ydre lag af huden fra ansigtet et yngre udseende men gøre det på meget forskellige måder. En skræl bruger kemikalier til at fjerne lag af huden, mens foryngelse bruger vibrationer og eksfolierende pust.

Foryngelse

Neutrogena sund hud foryngelse er en batteridrevet håndholdt værktøj, der bruger vibrerende udskiftelige pust til at eksfoliere huden. Dette produkt kan købes i de fleste kiosker for omkring $40 og er beregnet til brug i hjemmet.

En kemisk peeling

Typer af peelinger spænder fra mild til meget stærk. Ifølge det amerikanske samfund af plastikkirurger, en kemisk skræl "bruger en kemisk løsning til at forbedre og glat tekstur af ansigtshuden ved at fjerne de beskadigede ydre lag... Mange lande har love, som tillader ikke-læger til at administrere visse skræl løsninger, men regulere de styrker, som de har tilladelse til at ansøge." Nogle mild peeling kan købes af forbrugere til brug i hjemmet.

Ideelle kandidater

Både produkterne henvender sig moden hud, der viser tegn på ældning. Flader, der har rynker eller alderspletter er ideelle kandidater. Ifølge Neutrogena, er foryngelse ikke beregnet til dem, der har "brudt eller slibes hud, rosacea, pustuløs acne eller andre alvorlige følsom-hud sygdomme og infektioner." I stedet er produktet beregnet til dem med normal hud. En kemisk peeling er specifikt rettet mod dem med pletter, rynker og ujævn hudpigmentering.

Restitutionstid

Foryngelse kan bruges op til tre gange om ugen og har lidt at ingen restitutionstid. Da der er så mange forskellige niveauer af skræl, er inddrivelse tid individuelle peel-type spænder fra den ene dag til måneder med symptomerne spænder fra mild rødme og afskalning til smerte, skorpedannelse og skorpedannelse.

Resultater

På grund af den brede vifte af peel typer varierer resultater fra forbedret tekstur og glathed til mærkbare fald i pletter og rynker. Neutrogena citerer en dermatologisk undersøgelse afholdt ved hjælp af foryngelse. Ifølge undersøgelsens resultater, blandt emner "91% havde glattere, mere lysende hud" og efter fire uger 88% fandt en "reduceret udseende af rynker og alderspletter."


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com