Drikkevarer lavet med vanille Vodka

Mange forskellige typer af alkoholholdige drikkevarer er lavet med vanille vodka. Vodka er en klar form for alkohol, der er fremstillet af kartofler, ris eller majs. Rusland, Sverige og Polen alle hævder at være oprindelseslandet for vodka. Ordet "vodka" er en variation af det russiske ord for "vand." Aromatiseret vodkas bare andre end vanille omfatter blåbær, grøn æble mynte og vandmelon, for at nævne nogle få. Flavored Vodka normalt indeholder omkring 35 procent alkohol, mens almindelig vodka generelt indeholder ca. 40 procent.

Frugt blandinger

Undertiden vanille vodka er blandet med smag af forskellige frugter i en cocktail. At gøre en Creamsicle skruetrækker mix 2 ounce af vanille vodka med ca 4 til 6 ounce af appelsinjuice. En sort perler opskrift kræver lige dele vanille vodka, hindbær likør og sort sambuca i en shot glas. For at gøre en Key Lime Martini, Bland 2 ounce af vanille vodka med 1 ounce af melon likør, 1 ounce af ananas juice og et stænk hver halvdelen og halvdelen og sød og sur mix.

Chokolade kreationer

Vanille vodka er ofte blandet med smag af chokolade med forskellige drikkevarer. En Mælkevejen Martini kombinerer 2 ounce af vanille vodka, 1 ounce af Irish cream og 2 ounce chokolade likør. Til en chokolade kage Martini er ingredienserne 1 spiseskefuld sødet kakaopulver, to citron drejninger, 1/2 ounce af Frangelico hasselnød likør, 3 ounce af creme de cacao og 3 ounce af vanille vodka. Ryst vodka, creme de cacao og Frangelico kraftigt i en cocktail shaker med is i det. Fugt og dyppe fælge af to kølet cocktail glas i kakaopulver. Strain i to cocktail glas og tilføje citroner drejninger før servering.

Kaffe

Kaffeelskere nyde ofte cocktails lavet af vanille vodka og forskellige kaffe likør. For eksempel, Kombiner 1 ounce af vanille vodka med 1/2 ounce Kahlua kaffe likør og 1/2 ounce af creme de cacao for at gøre en dyb mørk kærlighed drik. Efter at blande ingredienserne og hælde dem i en cocktail glas, pynt blanding med et par hele kaffebønner.

Soda

Natron og vanille vodka er brugt i flere forskellige slags drinks. En Ca-Boom Cocktail er en simpel opskrift, hvor du kombinerer 2 ounce af vanille vodka med 8 ounce af kalk flavored Coca-Cola, ryste og tjene. Du kan også gøre en anden variation af Creamsicle cocktail ved at blande 6 ounces appelsin sodavand med 2 ounce af vanille vodka. En Chewbaca opskrift kræver lige dele 7-Up soda, Tuaca citrus likør og orange soda kombineret med et stænk af appelsinjuice og vanille vodka.

Andre varianter

Vanille vodka kan kombineres med smagsvarianter som kanel, flødekaramel og amaretto til velsmagende drink kreationer. Kombiner 1/2 ounce af Aftershock varmt og køligt kanel snaps, 1 1/2 ounce af vanille vodka og 1 ounce af toffee likør for at gøre en gulerod kage Martini. Hvid bomuld trusser skud er lavet af 1/2 ounce af vanille vodka og 1/2 ounce flødekaramel snaps. For at gøre den glatte Nøddeknækkeren cocktail, kombinere 1 ounce af Frangelico hasselnød likør, 1 ounce af vanille vodka, 1/2 ounce af amaretto mandel likør og 1/2 ounce flødekaramel snaps.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com