Tips om Wing Attck i fodbold

Netball voksede ud af women's basketball i i 1890 ' erne. Sporten opstod i England og er hovedsagelig spilles af kvinder. Den internationale føderation af Netball foreninger (IFNA) kan nu prale af medlemmer i over 60 forskellige lande. Fløj angreb (WA) er ofte ses som den vigtigste playmaker på retten. Det er ofte de WA, der skaber scoringsmuligheder for skytterne.

Gør plads

Det er afgørende, at WA får gratis forsvar til at indsamle bolden og hurtigt overføre det til skytterne. Var skal altid holde bevægelige, Sprint over korte afstande at komme væk fra deres forsvarere. Spillere skal også bruge hurtige fodarbejde for at undvige deres modstandere. Af feinting for at gå én vej og så hurtigt flytte væk i den modsatte retning, kan WA forlader forsvaret flad-footed.

Indsamle bolden

En WA har at indsamle en pass fra hvor som helst på retten til en del af hendes krop. WA er altid stramt markeret, så vil ofte nødt til at fange bolden på højtryk, og mens sprint eller springende. Det er vigtigt, at en WA varierer, hvor hun samler bolden, så altid holde forsvar gætte. Hun skal kunne tage passerer på begge flanker og i midten af Domstolen.

Passerer bolden

En WA er ofte den spiller, der fodrer skytterne. Det er derfor vigtigt, at WA ved når at passere til skytterne, og når at passere tilbage til at bygge et nyt skridt. Hun skal altid have et øje på skytter at se, om de er i en position fra hvor de kunne få en god skudt væk. WA nødt ofte til at indsamle bolden og videregive det hurtigt, så skal beherske alle former for forbi, herunder overhead og høj-kører pass.

Forsvar

Forsvar i fodbold er en holdindsats. En WA kan kun tillades i den defensive tredje, men det betyder ikke, hun ikke kan være effektiv. Som alle spillere, WA skal holde stramme til hvem hun mærkning. Hun kan også hjælpe forsvarere bag hende ved konstant kommunikation, råbe hvis hun ser en spiller at gøre en køre ud i rummet, eller kaste en lob passere i holdets defensive tredje.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com