Hvordan til at besøge Lancaster, Pennsylvania

Lancaster, Pa,, blev etableret i 1718 og er hjemsted for en af de ældste Amish bosættelser i Amerika. En fremtrædende borger ved navn John Wright gav Lancaster sit navn i 1800-tallet. Lancaster var opkaldt efter byen af Lancashire i England, Wrights hjemby. Rejsende til Lancaster i dag kan opleve et glimt af gården liv ligesom det var i 1800-tallet, samt andre lokale attraktioner i området. Her er nogle tips om hvordan man kan besøge Lancaster, Pa.

Instruktioner

• Opleve den Amish livsform. Hest og buggy er stadig den vigtigste kilde til transport for amishfolket. Der er flere lokale beboere, der tilbyder buggy cykler for et gebyr. Du kan også tage et nærmere kig på den livsstil, ledet af de moderne Amish med ture i gårde, som Amish Country Homestead (hjem af den Fisher familie/717-768-3600) eller Amish gård og hus (717-394-6185).

• Check out lokale håndværk udstillinger og museer. Besøge Lancaster Quilt og tekstil Museum (717-299-6440), hvor du kan se de tidligere Esprit samling af Lancaster County Amish quilts. Udforske folks sted Quilt Museum (800-828-8218), som huser Amish og Mennonite quilts og dekorativ kunst. Deltage i en Make-en-ven Workshop (717-768-7137), en hands-on Aktivitetscenter hvor du kan lære om og oprette en skat til at tage hjem fra Amish Country.

• Du kan nyde en udsigt over Lancaster fra himlen i en luftballon. Book en tur gennem lokale leverandører såsom AE ballon flyvninger (717-600-8482) eller ballon Rides dagligt af USA Hot Air Balloon Team (800-763-5987).

• Besøg Penn Square, den vigtigste hub af Lancaster. I midten af pladsen vil du se soldat og sejlere Monument, dedikeret 4 juli 1874 til ære for soldater fra Lancaster County, der tjente vores land. En blok vest for Penn Square er Fulton operahus, USAs ældste teater, bygget i 1852 og stadig i brug. Lige ved Penn Square, kan du opleve det centrale marked, dateres til 1700-tallet, hvor landmænd, bagere og slagtere sælger deres varer for offentligheden hver tirsdag og fredag.

• Besøge historiske steder. Sydøst for Penn Square er Trinity lutherske kirke, den ældste menighed i Lancaster. I 1800 havde Trinity Lutheran et spir, der var den højeste struktur vest for Philadelphia. Kørsel af Lancaster County fængslet, bygget i 1850 ' erne, som har en stærk lighed til et slot i Lancashire, England. På South Prince Street, besøge et hus bygget i kun 10 timer af Benjamin Mishler på en satsning i 1873. Besøg Wheatland, en herregård ejet af James Buchanan, den eneste bachelor præsident af USA, og den eneste præsident fra Pennsylvania.

Tips & advarsler

  • Planlæg at tilbringe mindst et par dage i Lancaster, Pennsylvania til fuldt ud forstår alt byen har at tilbyde.
  • På grund af religiøs overbevisning af Amish, er det forbudt for dem at blive fotograferet. Respekter deres overbevisning og ikke fotografere Amish.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com