Hvordan til at rense gule pletter fra en RV fortelt

RV markiser er fantastisk til at blokere solen og skabe en udendørs plads til at holde sig ude af regnen, men de kan også indsamle en masse af restkoncentrationer, der kan føre til grimme pletter. At vide, hvordan du fjerner disse typisk gule pletter vil hjælpe holde dit fortelt ser attraktivt og forlænge dens levetid. Der er ingen grund til at bruge penge på en professionel rengøring, når du kan gøre lige så godt et job selv i en enkelt eftermiddag med relativt få produkter og udstyr til en brøkdel af prisen.

Instruktioner

• Fjern sejlet fra RV og tage det af rammen, så du kun holder det blødt stof. Forsøger at skrubbe på verandaen, mens det stadig er knyttet til RV vil øge dine chancer for at rive eller andet skadeligt stof.

• Sprede fortelt på en flad, ren overflade. En Tøjvask tabel er en mulighed, men enhver sammenlignelige overflade, som du ikke har noget imod at blive våd vil arbejde.

• Hæld en lille foranstaltning af godkendte fortelt renere i en spand varmt vand. Konsultere retninger på objektbeholderen for det anbefalede fortyndingsforholdet; Det kan variere afhængigt af mærke af renere anvendte.

• Dyp en scrub pensel i den fortyndede renere og krat på verandaen energisk, arbejder børster i både vandrette og lodrette mønstre, indtil den gule plet er blevet fuldstændig fjernet.

• Tørre på verandaen ved at hænge det på en tørresnor i fuld sollys. Når det er tørret, skal du kontrollere, om eventuelle tegn på pletter forblive. Når stoffet det vådt, kan det sommetider synes pletterne er blevet rengjort, når betydelig misfarvning er stadig.

Tips & advarsler

  • Ren RV markiser mindst en gang om året, selv om pletter ikke er synlige. Svamp og andre trusler mod fortelt stof kan tage fat og sprede hvis sejlet ikke er rengøres regelmæssigt, gør pletten fjernelse overordentlig vanskelige. Forebyggende vedligeholdelse kan gå en lang vej.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com