Hvordan du ændrer BMX rammer

Hvordan du ændrer BMX rammer

Skiftende billeder på din BMX cykel hovedsagelig betyder, at bygge en cykel fra bunden. Hvis du har revnet ramme, belled ud den kronrør eller er simpelthen vokset fra cyklen, er at vide, hvordan du ændrer rammer dig selv en nyttig færdighed at lære, der vil spare dig penge. Komponenter varierer fra cykel til cykel og derfor de værktøjer, du skal bruge for at arbejde på cyklen vil ændre så godt. Find ud af hvilke værktøjer dine komponenter kræver før introduktion.

Instruktioner

• Størrelse din dele for at sikre, at de er kompatible med din nye ramme. Cykel størrelser varierer, så du skal kende størrelsen af rør på begge dine rammer. Din nye ramme seat post rørdiameter muligvis ikke passer til din nuværende sadelpind.

• Afmontere din nuværende cykel helt. Holde så mange komponenter sammen som muligt samtidig med at fjerne alt fra rammen. For eksempel, fjerne stilken med styret knyttet, snarere at tage fra hinanden hvert stykke. Organisere og arrangere alle komponenter, herunder headset og lejer og nederste beslag stykker, til dem arrangere let dem på den nye ramme.

• Genopbygge din cykel ved at knytte dine komponenter til den nye ramme. Skub gafler (med kuglelejer på den bærende race og fedt) i rammen. Sætte de øverste lejer på gaflen og Placer hætten over dem. Med din styret allerede knyttet, tillægger rammen stilken og spænd det ned.

• Fedt sadelrør på rammen og skub seat clamp på rammen. Skub sadelpind i rammen og stramme. Din plads burde allerede knyttes til sadelpind fra den tidligere bike.

• Tillægge krank røret krankboks. Fedt indersiden af røret og Indsæt lejer på akslen, sammen med eventuelle skiver eller bolte din krankboks er udstyret med. Vedhæfte disse dele præcis i omvendt rækkefølge fra hvordan du afmonteret det. Stramme begge sider af den nederste bøjle på samme tid at holde det sikkert. Tillægger aksel i krankboksen krank arme og sørg for at drive side er udstyret med et næsehjul. Spænd bolte i bunden af de krank arme.

• Sætte på både den forreste og bagerste hjul ved at skubbe dem ind i deres respektive udfald på gafler og ramme. Spænd dem med en skruenøgle (generelt en 15mm). Vedhæfte kæden ved at lægge det over kædetandhjulet og friløb; forbinde det med master link.

• Installere bremserne. Denne proces vil variere afhængigt af den ramme du har købt.

• Justere komponenter såsom styr og sæde indtil de er komfortable.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com