Fordele og ulemper ved Rocker eneste Sneakers

Fordele og ulemper ved Rocker eneste Sneakers

Rocker-sål sneakers er designet primært i medvirken dem med foden og tå smerter ved at fjerne virkningen normalt formidles til hæl og leddene. Andre typer af rocker-sål sneakers er designet til at simulere gå på ustabilt underlag, medvirken i ben og core muskelfylde. Skønt nyttig i nogle tilfælde, er disse sko ikke et universalmiddel for fodproblemer eller erstatninger for fitness-maskiner. Derudover nogle ikke tilpasser sig godt til den ustabile karakter af nogle af disse sko, potentielt bidrage til skade.

Stabil

Stabil rocker-såler sko skal ikke mange ulemper, i det mindste med hensyn til sikkerhed. Den eneste tilbøjelighed til at fremdrive bæreren frem under stride kan kræve en lille indlæringskurve til at tilpasse sig. Men disse sko af design tilbyder fremragende lateral stabilitet. Derfor, mennesker, at pronate samtidigt med at omvandrende fordel stærkt fra dette design, ud over de posturale og muskel-toning bivirkninger fra iført dem.

Ustabil

Ustabile rockere har gavn af tvinger brugerne til at kontrollere bevægelse af deres fødder og krop. Denne konstant balancing act toner og styrker ben, glutes og kerne muskler. Men denne lidt ukontrolleret handling er ikke ideelt for dem med dårlig balance eller generelt lavere-krop svaghed, da denne ustabilitet kan forårsage falls. Derudover kan nogen lider af svimmelhed, svimmelhed eller indre øre lidelser finde at ustabile rocker-såler sko forårsage flere problemer, end de løser.

Uddannelsesstøtte

Mange mennesker køber sko baseret på udseende og generel følelse. Rocker-såler sko er effektivt træningsudstyr, som simpelthen handlingen at bære dem styrker wearers til at arbejde hårdere. Dette gælder især på trapper klatring maskiner, elliptiske ryttere og udstyr hvor knæ og hofter er traditionelt anstrengt. Ud over at gå lettere på disse områder, tvinge rockers wearers' muskler til at træffe yderligere foranstaltninger til at give grundlæggende stabilitet. Resultatet er en større træning med færre smerter bagefter.

Kompensation skader

Efterhånden som folk bliver ældre, øger behovet for korrigerende retsmidler for forskellige lidelser. Men kroppen, over tid, lærer at distribuere vægt og indflydelse på bestemte måder, afhængigt af hvordan resten af kroppen er struktureret. Rocker sko ændre den måde foden hviler når du går eller står, hvilket resulterer i andre dele af kroppen kompenserer for forskellen i vægt distribution. Afhængigt af den samlede alder, fælles betingelse eller muskelstrukturen bæreren, kan denne overkompensation resultere i senebetændelse eller andre muskel stammer. Af denne grund insistere mange på behandling af rockered sko som en orthotic, der kræver en læges gennemgang og anbefaling.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com