Er vådt gær anderledes end Instant gær?

Er vådt gær anderledes end Instant gær?

Vådt gær, også kendt som friske, baker's komprimeret eller kage gær, producerer de samme virkninger som instant gær, også kendt som hurtige stigning tørgær, så længe mængden af gær bruges i opskriften er konverteret til konto for forskelle i aktivitet af sorter. Fordi kommercielle bagere bruge gær hurtigt, er vådt gær generelt mere praktisk for fagfolk end hjem bagere.

Forskelle

Vådt gær kommer i en komprimeret blok. Den friske gær forgår meget hurtigere end instant gær, men virker hurtigere og længere end dets modstykke. Blødgøre den friske gær i en lille mængde af 70 til 80 grader Fahrenheit vand før du tilføjer til opskriften. Instant gær kommer tørrede i pakker. Tilføje gæren direkte til de tørre ingredienser, i stedet for at opløse det i væske som er nødvendige for regelmæssig tørgær.

Konverteringsfrekvens

Hvis opskriften kalder for vådt gær, kan du erstatte instant gær på 40 procent af vægten. Multiplicere vægten af vådt gær med 0,40 til at finde mængden af instant gær kræves. For at erstatte vådt gær for instant gær i en opskrift, multiplicere vægten af instant gæren med 2.5 for vådt gær kræves.

Opbevaring

Holde vådt gær godt indpakket i køleskabet indtil udløbsdatoen. Du kan fryse vådt gær i op til fire måneder. Gemme instant gær ved stuetemperatur indtil udløbsdatoen på pakningen, eller holde det i køleskabet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com