Spinner agn Tips

Spinner agn Tips

Spinner agn er en almindelig type af agn bruges til bass fiskeri. Spinner lokkemad bruges til dybt vand fiskeri, lavt vand fiskeri og dækker et stort område af vand i en kort periode. Dette gør den til en af de mest udbredte lokkemad. Den brede vifte af farver og klinger tilbyder bas fisker en vifte af muligheder.

Farve

Vandet farve typer diktere hvilken spinner agn er bedst. Klart vand angiver shad eller hvide farver skal bruges. Farvede vandet kræver chartreuse og hvid eller guld og sølv combos. I mudret vand fisk reagere på chartreuse og sort, kobber og sort med lakerede vinger.

Klinge

Blades spænder fra størrelser dobbelt nul til syv og kommer i kobber, guld og sølv. Willow leaf vinger ligne baitfish. De er meget prangende, tilbyder en lav vibration og fungerer bedst i klar eller farvet vand. Colorado vinger tilbyder de fleste vibrationer af tilgængelige knivene. Indiana vinger tilbyder både flash og vibrationer. Colorado og Indiana vinger kan bruges med succes i enhver type af vand såsom klart, farves eller mudret.

Hentning hastighed

Hastighed gange afhænger vand farve. For klare vand tilbyder afhaspning medium til hurtig den bedste succes. Farvede vandet krævede en hentning af medium hastighed. Når der fiskes i mudret vand, er et medium til at bremse hentning hastighed bedst. Ved hjælp af linje, der er vurderet til mellem 10 og 25 lbs. er bedst, når du bruger spinner agn.

Størrelse

Den vanddybde bestemmer, hvilken størrelse spinner agn er effektiv. Lavt vand under 4 fod dybt kræver en 3/16 - til 3/8-ounce agn. Medium vand, der er over 5 fod dyb er bedst egnet til en 3/8 til en ½ ounce. Fiskeri på dybt vand over 10 fødder kræver ½ til ounce spinner agn.

Tips

Casting lumsk er bedst, når du bruger spinner agn, da det ikke vil forstyrre vandet og skræmme fiskene så meget. Tilføje en trailer sikrer hook-ups på kort slående bas. Krogen sættes straks når vingen slå pauser. Rød maling tilføjes spinner agn gør det mere attraktivt for bas.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com