Hvordan at rengøre brand Opal

Der er mange slags opaler, herunder den ædle eller ædle opal, fælles eller potch opal og brand opal. Disse klassificeringer vedrører farven på stenen. Udtrykket "brand" med henvisning til opaler refererer til spil af farve eller den måde, farverne vises til at flytte eller flash som følge af brydning af lys. Ild opaler, men er ikke navngivet for dette fænomen, men i stedet er opkaldt efter deres lyse orange farve.

Instruktioner

• Opaler er bløde sten, der ikke står godt til hård brug. På en hårdhedsskala er de nogenlunde svarer til glas, som er langt blødere end de fleste ædelsten. Endnu et lag af støv, når visket væk, kan slib overfladen og forårsage opal mister glans. Den bedste måde at beskytte opaler fra skader er at holde dem rene og tørre i første omgang. Dette betyder, at de bør opbevares i en ren tør beholder og bør ikke bæres under aktiviteter, der kan udsætte dem for snavs eller snavs, såsom rengøring eller havearbejde. Hvis opaler bliver kedeligt på grund af overdreven slid eller slibende rengøring praksis, kan de være poleret til deres oprindelige glans af en professionel.

• Alle opaler, herunder ild opaler, er følsomme over for pludselige ændringer i temperatur. Mens de kan overleve en vis grad af varme eller kulde, kan ikke de overleve at blive udsat for både inden for en kort periode; pludselige temperaturskift kan få dem til at knække. Derfor eksperter anbefaler, at de skal rengøres med en blød klud eller børste, lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel.

• Opaler indeholder fugt. Nogle mennesker opbevarer opaler i glycerin til at beskytte dem mod tab af denne væsentlige fugt. Dette kan ikke anbefales, da det kan faktisk trække fugt fra opal. Også lagring opaler i glycerin betyder, at de skal gennemgå en omfattende og potentielt skadelige rengøring fjerne glycerin rester og genskabe deres glans. En bedre praksis er at gemme dine opaler i blødt stof eller i vand.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com