RV klubber i det nordlige Californien

RV klubber tilbyder en masse muligheder for RV ejere, og lade dem mødes, hygge og nedsat RV road trips. Nordlige Californien er hjemsted for mange kapitler, som er lokale repræsentanter for nationale RV klubber. Nogle klubber har visse krav, og er meget selektiv med deres medlemmer, mens andre er gratis at deltage ved enhver, der ejer en RV.

Delfiner

Delfiner er et kapitel af familien Motor Coach Association (FMCA), som dækker nordlige, centrale og sydlige Californien og Arizona områder. Har sine rødder i FMCA, verdens største autocamper ejerens club, forstår delfiner club vigtigheden af en venlig og varm samfund, hvilket er grunden til det arrangerer medlem møder så ofte som muligt. De har et nyhedsbrev, frigivet på en regelmæssig basis, og de har også en kolonne med navnet Grumpy's Tech godbidder, vedligeholdes af en erfaren club medlem, som giver vigtige råd og kommer med geniale tilpasning ideer til RV ejere.

Delfiner

dolphinclub.com

Guld land rejsende

Guld land rejsende er et kapitel af solrige rejsende RV Club, en dedikeret kun til ejere af SunnyBrook club eller MobileScout RVs. Club medlemmer nyder godt af at få rabatter på nationale forlystelsesparker og særlige attraktioner. Guld land rejsende er beliggende i det nordlige Californien, og det er sponsoreret af Jørgensens RV Center.

Guld land rejsende

6827 Oaklawn måde

Fair Oaks, CA 95628

goldcountrytravelers.com

Guldklump kapitel 24

Gold Nugget Kapitel24 er en RV klub beliggende i nordlige Carolina. Det er en del af de undslupne RV klub, og det blev grundlagt i 1989. Klubben henvender sig til dem, der nyder rejser til forskellige steder hver måned for at socialisere og møde nye mennesker. Klubben har ingen begrænsninger, så alle med en RV kan deltage. Club møder afholdes 10 gange om året, og der er månedlige frokoster afholdt den anden onsdag i hver måned i to forskellige steder.

Guldklump kapitel 24

410 nut Tree Road

Vacaville, CA 95687

707-685-6864

escapees.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com