Hvordan til at beregne vægt og BMI

BMI står for Body Mass Index, og det er en grov beregning af hvor meget kropsfedt, du har. Et BMI regnemaskine bruger din højde og vægt til at bestemme kropsfedt niveauer. Jo højere din BMI, de mere udsatte du er for visse sygdomme og tilstande som kræft og hjertesygdomme.

Instruktioner

• Veje dig selv første ting om morgenen efter brug af badeværelset. Din vægt kan svinge med så meget som 5 lbs. i løbet af dagen som følge af oppustethed, fødeindtagelse og væskeophobning. Vejer dig selv første ting om morgenen, før du spiser sikrer, at du vil få det mest præcise resultat. Sørg også for, din skala sidder på en hård, flad overflade. Tæpperne kan kaste din læsning ud af så meget som 20 pounds.

• Bruge ligningen. Formere din vægt i pounds af 703. Dividere resultatet med din højde i inches. Divider dette resultat igen med din højde i inches til at beregne din BMI. For eksempel, en 150-pund kvinde, der er 5'5 "ville beregne denne måde: 150 x 703 = 105,450. 105,450/65 tommer = 1622.31. 1622.31/65 tommer = 24,95. Hendes BMI er 24,9.

• Tjek dig selv mod en online regnemaskine. Når du har beregnet dit BMI manuelt, er det en god ide at tjekke dit svar for nøjagtighed ved hjælp af en online regnemaskine. Det vil bede dig om at angive din højde og vægt, og det vil beregne din BMI straks. Check dette resultat mod svaret dit svar; de bør være den samme.

• Bestemme hvilken kategori du falder i. Dem med BMIs under 18,5 betragtes som undervægtige. En BMI på 18,5 til 24,9 er normal. Hvis dit BMI er mellem 25,0 og 29,9, er du klassificeres som overvægtige. Noget over 30,0 er betragtes som overvægtig.

• Evaluere dine resultater. Ifølge den National Center for Health Statistics har mere end 64 procent af voksne i USA en BMI større end 25, klassificere dem som overvægtige eller fede. Fedme øger risikofaktorer for forskellige betingelser og sygdomme som diabetes, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, søvnapnø og højt kolesteroltal. Hvis du falder ind under en af disse kategorier, er det vigtigt at tage skridt til at reducere dit kropsfedt og forebygge sygdom.

Tips & advarsler

  • Hvis du er overvægtige eller fede, vælge fødevarer, der er lavt indhold af fedt, sukker og kalorier og begynde en fornuftig øvelsesprogram til at brænde kropsfedt.
  • Hvis du er undervægtig, fokusere på at spise en bred vifte af ernæringsrigtige fødevarer og motion for at opbygge muskelstyrke.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com