Eco-Friendly Subway ideer

Eco-Friendly Subway ideer

Subway systemer lavere allerede miljøpåvirkning af travel foretager mange mennesker i store køretøjer, der genererer meget lidt direkte forurening og kræver færre disponible forsyninger end biler eller busser. Af opererer under jorden, frigøre de også jord, som kan give mulighed for flere "grønne rum" som parker. Men byer, subway operatører og tog producenter kan stadig gennemføre yderligere ideer til at gøre subway systemer endnu mere miljøvenlig.

Genbrug

Undergrundsbane biler og stationer kan give genanvendelse containere ved siden af deres trash beholdere til at hjælpe, tilskynde til genbrug. Subway operatører kan levere en eller to placeringer for genanvendelse varer almindeligvis anvendes under rejser, såsom drikkevarer containere og aviser. I regioner med flaske depositum love, subway-system kan få ekstra midler ved genanvendelse sodavand og saft dåser. De fleste metrostationer i New York bruger alternativ er at adskille genanvendelige materialer fra almindelige affald efter samling.

Belysning

På grund af manglende sollys, skal undergrundstog og stationer give rigelig belysning for arbejdstagere og passagerer. Det er dog muligt at gøre subway belysning mere miljøvenlige ved hjælp af effektive pærer og slukke unødvendige lys. Subway-system i Washington, D.C. begyndte at bruge LED (light emitting diode) pærer i 2007 for at tænde sin stationer. Sådanne miljøvenlige pærer bruger mindre elektricitet og kræver ikke udskiftning så ofte som glødelampe eller fluorescerende typer. Tog, der også rejser over jorden kan slukke nogle interiør lys i løbet af dagen.

Magt

Subway systemer normalt kører på elektricitet, at de erhvervsdrivende mulighed for at drive dem ved hjælp af miljøvenlige vedvarende energi uden at ændre tog biler. En undergrundsbane drevet med solenergi, vandkraft og geotermisk energi ville generere ingen emissioner. Hvis en by eller et land specifikt vier vedvarende energi til at køre sin hele subway-system, kan det fremme brugen af the underground som en øko-venlig "nul emission" transportmetode. Byen i Bilbao, Spanien, for eksempel oprettet sin subway system at køre udelukkende på ren energi og power inddrives fra brugen af toget bremser.

Fremstillingsvirksomhed

Som med ethvert køretøj, er det vigtigt at overveje, ikke kun de miljømæssige konsekvenser ved driften af en undergrundsbane tog men virkningerne af fremstiller det i første omgang. Producenterne kan producere sådan udstyr i en mere miljøvenlig måde ved hjælp af vedvarende energikilder og arbejder med genbrugsmaterialer når det er muligt. Dette vil også spare energi og reducere transport-relaterede emissioner, hvis producenter finde fabrikker tæt på byer at købe undergrundsbane biler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com