New Balance Walking Sko & hælsmerter

New Balance Walking Sko & hælsmerter

Hælen smerte er en fælles fod klage, der opstår som følge af daglige aktiviteter og øvelser som at gå. Skomærker som New Balance tilbyder stil funktioner, der kan hjælpe med at afhjælpe smerter i hælen.

Hæl Pain

Hælen er den første del af din fod at ramme jorden, når du går. Dette betyder, at det absorberer en masse indvirkning fra din egen kropsvægt. Strukturelle abnormiteter som high-buet fod eller flad fod kan forårsage betændelse i fibrøst væv knyttet til hælen knogle. Dette er en af de væsentligste årsager til smerter i hælen. Andre årsager er fedme, bliver meget aktive i en kort periode, tilbringer det meste af dagen på dine fødder og deltage i fysiske aktiviteter uden brug af støttende sko.

New Balance

Anvendelsen af støttende, stabiliserede sko er nødvendige for at lindre muskel stamme og spændinger, der kan forårsage smerter i hælen. Der er walking sko lavet af New Balance, der kan hjælpe med at lindre dine smerter i hælen og selv rette op på din gå eller gangart abnormiteter.

Ny Balance WW845

Denne sko er designet specielt til fods. Det har Avanceret dæmpning og mediale og laterale indlæg til motion control. Mellemsålen er bygget med letvægts chok absorberende materiale og det har en mekanisme, som kaldes "strike vandresti" der stabiliserer foden gennem den naturlige gangart cyklus. Derudover kommer sko med flytbare fuld-længde dæmpning skær for at give ekstra komfort.

New Balance 926

Denne sko model er en anden glimrende valg for dem, der lider med smerter i hælen. Denne walking sko montrer en styrtbøjle med en grafit konstruktion for maksimal pronation kontrol. Dens mellemsål tilbyder dæmpning og fleksibilitet. Puder i hælen giver maksimal stødabsorbering, der virkelig kan hjælpe med at reducere smerter i hælen, når du går. Denne ene har også funktionen "vandresti strike" i ydersål at stabilisere foden gennem den omvandrende gangart cyklus.

Ny Balance WW811

Ny Balance WW811 er også et godt valg, hvis du lider af smerter i hælen. Denne letvægts model har en styrtbøjle og mediale indlæg at give stabilitet og pronation kontrol. Det har også funktionen "vandresti strike" i sin ydersål til at støtte din gang gangart cyklus.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com