Billige hoteller i McGaheysville i Virginia

Et billigt hotel i McGaheysville, VA kan være svært at finde, hvis du ikke er villig til at betale over $100 per nat. Du kan finde masser af indkvarteringsmuligheder, såsom condo leje og et hotel i feriebyen Massanteen, en af de største seværdigheder i byen, men prisen er ikke snavs billig. McGaheysville tilbyder alternative logi priser lavere end 100 dollars eller kan du altid besøge en af de nærliggende byer for et billigt hotel.

Shenandoah Valley gård og kro

Du kan reservere et sommerhus i Shenandoah dalen og Inn fra $75 til $85 per nat i September 2010. Sommerhus sove op til to til seks Gæster, afhængigt af indkvarteringen. En - og to-værelses hytter kommer med udstyret køkken, privat badeværelse og pejse. Hytterne har antikviteter, himmelseng og vintage værktøjer. Hvis du har brug at købe dagligvarer, er markedets Village et par minutter væk. Parker i nærheden omfatter naturlige skorsten Park, Shenandoah National Park og Grand Caverns Park. Attraktioner inden for 15 miles omfatter nye markedet slagmarken og Woodrow Wilson hjem. Du kan også benytte hotellets tennisbaner, fisk i dammen, vandre og spille hestesko.

Shenandoah Valley gård og kro882 Bloomer Springs Rd.McGaheysville, VA 22840540-289-5402shenvalfarm.com

Bjergside Villas

Bjergside Villas sidder på Massanutten Resort. Du kan finde en bolig på bjergsiden Villas for $100 per nat i September 2010. Det afhænger af sæsonen og engang villaer har specials. Har du med udsigt over bjergene og ligger i centrum af spisning, Golf og skiløb. To-værelses villaer har udstyrede køkkener, spabade, dæk og sover op til otte gæster. Faciliteter på stedet omfatter udendørs swimmingpool, legeplads, vaskeri værelse og tennisbaner.

Bjergside Villas4082 peak DriveMcGaheysville, VA 22840866-316-1843reservemassresort.com

Dag Inns James Madison University

Du kan reservere et hotelværelse starter ved $79 per nat, som i September 2010, i Harrisburg, Virginia omkring 10 miles fra McGaheysville. Værelserne har mikrobølgeovn, køleskab og gratis lokale telefonopkald. Du kan få adgang til den indendørs swimmingpool og bruge gratis adgangskort på den nærliggende Gold's Gym. Hotellet serverer en gratis morgenmad og til frokost eller middag, Mcdonald's, rød hummer og vestlige Sizzlin' er inden for en mile fra hotellet. Attraktioner inden for 15 miles omfatter endeløse Caverns, Rocky Antique Mall og dalen Mall.

Dag Inns James Madison University1131 Forest Hills RoadHarrisonburg, VA 22801540-433-9353daysinn.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com