Hjem afhjælpe for tørt hår med æg, olivenolie & eddike

Hjem afhjælpe for tørt hår med æg, olivenolie & eddike

Tørt hår kan være et resultat af mange faktorer. Overforbrug af opvarmet styling redskaber såsom glattejern, krøllejern og blæse tørretumblere kan tørre hår ud hurtigt. Brug af alkohol-baserede produkter såsom hårgélé, nogle hårspray og hårfarve kan også tørre ud og beskadige hår. I stedet for at bruge en masse penge på en frisørsalon, behandler mange folk deres hår med en hjem afhjælpe fremstillet af æg, olivenolie og eddike.

Æg

Æggene er fyldt med lecithin og protein. Lecithin giver fugt og glans, og proteinet tilfører håret til at beskytte det fra tørring og opdele styrke.

Olivenolie

Olivenolie har været brugt i århundreder som en fugtighedscreme. Olivenolie fordele håret ved forsegling i fugt, forbedre hår elasticitet og give overordnede konditionering.

Eddike

Eddike er brugt som et hjem afhjælpe for at tilføje glans til kedelige, tørre hår. Det kan tilføjes til et æg og olivenolie blandingen eller anvendes som en sidste skylning efter æg og olivenolie har været skylles fra håret.

At sætte det sammen

For at gøre et hjem behandling for dit hår, bland to rå æg og 2 tbsp. af olivenolie i en skål. Dække dit hår med blandingen, og massere din hovedbund, som du gør. Dække dit hoved med et varmt håndklæde eller en badehætte og lad det i 45 minutter. Skyl godt med lunkent vand, som du ikke ønsker at forårsage æg til at hærde. Udføre en sidste skylning med æble cider eddike til at give dit hår tilføjet skinne. Eddike også hjælper med at rense håret akslerne af æg eller olivenolie, der ikke var helt fjernet.

Eksperiment

Vel vidende, at æg, olivenolie og eddike er godt for dit hår, kan du eksperimentere med at lave din egen hjem afhjælpe opskrifter. Brug elementer i forskellige kombinationer eller prøve dem alene. Men du anvender vil dem give fordele.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com