Sådan oprettes pasfotos fra dine billeder

Sådan oprettes pasfotos fra dine billeder

Tager og udskrive dine egne pasfoto er generelt ikke anbefales på grund af de strenge retningslinjer vedrørende foto specifikationer. Men hvis du følger retningslinjerne for præcis, der er intet stoppe dig fra at skabe dine egne pasfoto. Det bliver mere kompliceret, hvis du ønsker at oprette et pasfoto fra en foto allerede i din billedsamling. Chancerne for at have en passende foto er slanke. Med et billedredigeringsprogram kan du muligvis justere komponenter i foto at overholde regler, eller tag et nyt foto din egen.

Instruktioner

• Gennemse dine billeder, indtil du finder en fuld ansigt frontal skud. Krus skud er ikke de mest almindelige billeder holdes på side. Pasfotos skal følge bestemte retningslinjer; med henblik på pas og visa, vil indgivelse af et foto, der ikke opfylder retningslinje specifikationer resultere i en Denial-of- og afkast af din ansøgning. Hvis du ikke kan finde et foto, der overholdt kriterierne, skal du tage en foto selv.

• Vælg et foto fra din samling, der opfylder kravene til korrekt. Disse omfatter en hovedet skudt taget på en hvid baggrund, emnet smilende ikke, og ansigtet er helt åbent uden tørklæde, hat og briller, der dækker det.

• Åbn fotoet på computeren ved hjælp af et fotoredigeringsprogram program, såsom Adobe Photoshop. Sørg for at du holde foto i fuld farve, sort / hvide fotos er ikke acceptabel pas mapper. Beskære fotografiet for at danne en perfekt kvadrat lige over hovedet og lidt under skuldrene.

• Skaler billedet til den korrekte størrelse. Fotoet skal være præcis 2 x 2 inches. For at ændre størrelsen i Photoshop, Vælg "image size" på drop ned bar fra værktøjslinjen for "billede". Ved hjælp af gitteret herskere (findes under "lineal" på drop ned bar fra "Se"), Sørg for, at hovedet rum eller område fra hagen til toppen af hovedet tager mellem 1 og 1 3/8 inches af hele fotografiet.

• Flise fotografiet. Hvis du vil udskrive mere end én kopi af pasfoto, skal du vælge billedet og indsætte det til side (på den samme lærred) så mange gange som du ønske. Hvis lærredet er for lille, ændre lærredsstørrelsen ved at vælge "billede" og derefter "lærred størrelse."

• Udskrive fotoet på semi-mat eller glittet fotopapir. Sørg for at angive udskriftsindstillinger til at udskrive faktiske størrelse. Lad billederne tør, og skær præcis på linjerne. Efterlad ikke hvorfor grænsen plads.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com