Suzuki ATV oplysninger

Suzuki har været en førende producent af alle - terrængående køretøjer eller ATV'er, siden begyndelsen af 1980 ' erne, når de frigives verdens første fire hjul ATV. De tilbyder en fuld vifte af ATV'er til ethvert formål. Fra børnestørrelse ATV'er til fuld størrelse 4 x 4 ATV'er fortsætter Suzuki med at være en vigtig aktør i off-road markedet.

Historie

ATV fik sin fødsel i 1970 ' erne som en tre-hjulede køretøjer, også kendt som en trike eller All-Terrain cyklus eller ATC. Som en langsomme køretøjer, blev ATC brugt i mange off-road applikationer. Den iboende ustabilitet af en tre-hjulede maskine gjort dem farlige for de ufaglærte rytter, og som motorer blev kraftigere, trike syntes at have nået sin præstationsgrænser. Så Suzuki fik ideen til at sætte en fjerde hjul på en ATC og ATV'EN blev født. Suzuki udgivet QuadRunner LT125 i 1982, evigt skiftende historie af off-road ridning.

Ydeevne

Med øjeblikkelig succes af verdens første fire hjul ATV besluttede Suzuki det var tid til at bygge noget, der ikke kun kunne konkurrere med højtydende tre-hjulede ATCs stadig på markedet men også kunne gøre dem overflødige. Suzuki introducerede verden til den første højtydende fire-Hjuler i 1985, LT250R QuadRacer. LT250R tog fire-Hjulede motorcykler fra mild til vilde, tvinger alle store producenter til at følge trop. QuadRacer var kendt i mange kredse som "trike killer" fordi det var krediteret med at lægge det sidste søm i tre-hjulede kisten.

Gennem årene

Suzuki fortsatte med at være en større innovator gennem årene, bygge og sælge nogle af bedste ATV'er på markedet. Suzuki har konstant rejst bar for industrien, tvinger andre producenter til at op deres spil. Efter en lang pause i 1990erne, så hele ATV industrien føle vrede over forbrugernes sikkerhed advokater over hele USA, bragt Suzuki tilbage den højtydende fire-Hjuler at imødekomme den store efterspørgsel på de sultende marked. I slutningen af 2002, Suzuki udgivet LT-Z400 QuadSport og endnu en gang startede en ny sport ATV revolution. I 2006 gjorde de det igen, frigive LT-R450 QuadRacer, som var verdens første motocross-ready showroom ATV. Det var første gang i ATV historie, at du kunne gå til forhandler, købe en ATV og tage det direkte til banen for at race det. Det afsted endnu en revolution, som andre producenter scrambled at frigive deres egen race-ready ATV.

Innovation

Suzuki har været en innovator i ATV markedet modeller og typer. De har også rejst bar i branchen, for så vidt angår teknologi går. Den har gjort brændstofindsprøjtning en standardteknologi i ATV industrien ved at perfektionere systemet. De var også de første til at omfatte fuldt justerbare suspension fra fabrikken. Suzuki sætter rutinemæssigt højtydende motorer byder DOHC, eller dobbelt overliggende knastaksler, motorer i deres ATV'er, som har en stor tradition for pålidelighed.

Fremtid

Suzuki fortsætter med at være en top spilleren i ATV markedet. De tilbyder en omfattende serie af maskiner fra ungdoms-orienteret LT-50 til 4 x 4 King Quad 750 og selvfølgelig deres flagskib sport ATV LT-R450, som var redet til både store professionelle ATV mesterskaber i 2009-sæsonen. Suzuki rider Chris Borich erobrede ATV-GNCC eller Grand National Cross Country, mesterskabet, og Dustin Wimmer Red LT-R450 til ATVA/AMA Motocross statsborgere. Med ingen tegn på aftagende, vil Suzuki fortsætte at gøre høj kvalitet, lang-arbejdsindsats ATV'er for hvert program. Når det kommer til Suzuki, "Første på fire hjul" er ikke kun et historisk faktum, det er også, hvor de ønsker at være.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com