Hvordan man laver dit hår lige på en Salon

Få dit hår stylet præcis den måde du ønsker det, når du besøger en salon ved at kommunikere effektivt med stylist. Uanset om dette er din første tur til salonen eller du har dit hår glattet for første gang, er kommunikation nøglen til at opnå din ideelle look. Hår glatning processen er dyrt og tidskrævende. Du skal lave en aftale før tiden, giver så meget tid som stylist anbefaler. Vise stylist billeder af frisurer, der appellerer til dig, og bede ham hvis at look kan opnås med din type af hår.

Instruktioner

• Forklare stylist, der skal glatte dit hår. Hvis du har været til denne stylist før, kan hun give sin mening. Det er OK; Det er en del af hendes job. En stylist vil du have alle muligheder for dit hår, der er tilgængelige for dig, før du foretager en endelig beslutning. Hun kan tilbyde alternativer til opretning eller kan opfordre dig til at trimme dit hår før glatning. Men den endelige beslutning er dit alene. Du bør aldrig føle som om du har brug at behage din stylist. Stylist er der for at behage dig.

• Tale med stylist som hun arbejder på din lokker, så du vil vide, hvad de skal gøre derhjemme. Om hun anvender en glatning behandling eller ved hjælp af en flad jern, spørge hende hvor hun får de lige resultater. Din stylist vil tilbyde rådgivning, som du ikke kan få, medmindre du spørger.

• Undersøge dit hår nøje før de forlader salonen. Du skal være tilfreds med dit hår glatning erfaring. Hvis dit hår ikke er til din smag, lad stylist vide straks. Du ønsker ikke at komme ind i din bil og græde, fordi du hader dit hår. Hvis stylist bliver forstyrret, fordi du ikke er tilfreds, så bede om at tale med en chef.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com