Hvordan at rengøre en BoreSnake

Over tid, flettet nylon floss af din Hoppe BoreSnake pistol bore-rengøring ledningen kan blive stærkt tilsmudsede — nylon tråde og mellemrum mellem trådene akkumulere ikke kun CO2, men også noget andet afhentet når trukket gennem en pistol boring. Disse kan omfatte skidt eller rust og renere/opløsningsmiddel eller smøremiddel. For at øge din BoreSnake evne til at løsne og fjerne snavs fra boringen, skal du rydde din BoreSnake regelmæssigt. Tørre det af med en ren, tør klud efter hver brug og vaske det i hånden eller maskine, når det begynder at vise jord oprustning.

Instruktioner

Handvask

• Fyld en spand med varmt vand og nok mild vaskemiddel for at gøre vandet sæbevand.

• Placer din Hoppe BoreSnake i vand og suge det baseret på mængden af snavs, renere/opløsningsmiddel eller smøremiddel på det. Hvis beskæftiger sig med en tør eller kun lidt beskidt ledningen, suge det 15 til 20 minutter. Hvis beskæftiger sig med en meget beskidte eller fedtet ledning, suge det 30-40 minutter.

• Swish ledningen rundt i vandet med din hånd. Tørre afsnittet flettet floss — undtagen bronze bar børste — med en mikrofiberklud og køre en tandbørste let over lysningen børste til at fjerne snavs klamrer sig til børster.

• Træk ledningen ud af spanden og skylle grundigt under rindende vand eller med en slange, indtil du ikke længere se nogen sæbe.

• Hold BoreSnake foran dig lodret over en vask eller spand af pull ledningen med din ikke-dominerende hånd. Klem den første del af floss let, omgå penselområdet boring og fortsætte klemme floss i en nedadgående bevægelse til at fjerne overskydende vand.

• Skamplet væk overskydende resterende vand fra ledningen med en tør klud, og derefter hænge ledningen på tværs af en bøjle eller fastgjort med en tøjklemme på en linje til luft tørre.

Maskinvask

• Placer din BoreSnake i den Hoppe vask taske eller rulle til BoreSnake og Fastgør det med en gummi-band, lang hvid ledning eller snørebånd.

• Indstille din vaskemaskine til sin mindste delikat effektabsorptionen og lad maskinen til at fylde med vand.

• Tilføje et par dråber mildt vaskemiddel til vandet – nok til at gøre det sæbevand — og derefter nyde din BoreSnake 15 til 20 minutter for lys snavs eller 30-40 minutter til tungere jord. Efter det tænde opsuger, din maskine.

• Fjern din BoreSnake fra vask taske eller rul det efter cyklussen ender og derefter hænge det på en bøjle eller klip det til en tørresnoren til luft tørre.

Tips & advarsler

  • Gnide aldrig en svamp eller tekstureret mikrofiberklud over bronze bore børste, som dermed kan forlade bag svamp stykker eller tråde på børster. En farvet bånd, snor eller snørebånd bruges til bandet din BoreSnake til vask kan efterlade pletter på nylonmateriale. Bruge en hvid eller lys tan ledning. Aldrig band en rullet BoreSnake til vask med pull ledningen knyttet til messing vægt. Enhver knob bruges til at sikre roll kan stramme under vask, hvilket gør det umuligt at unknot ledningen uden at skære det. Rengøring din pistol bore med en fugtig BoreSnake kan skade din pistol. Altid vente, indtil BoreSnake har lufttørres grundigt inden de bruges igen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com