Tips om at anvende Vaseline selvbruner

Tips om at anvende Vaseline selvbruner

Sund krop glød lotion er en selvstændig tanner fra firmaet Vaseline, som er et selskab, der er forbundet med hud fugtighedscreme. Denne lotion er tilgængelig for fair og mellemstore hudfarver. Det virker ved gradvist at udvikle et naturligt udseende tan på huden gennem regelmæssig brug, og fugter og glatter huden på samme tid. Som et resultat, huden er blød, glat og har en naturlig, sund glød.

Rens

Det første skridt til at anvende Self tanner er rense huden grundigt. Huden skal være rene af enhver olier, som danner grund af sved, snavs eller kosmetik. For Self tanner kan fungere korrekt, bør du starte med en ren, olie-fri base. Det er bedst at anvende en selv garver såsom Vaseline sund krop glød lige efter et brusebad, mens huden er renset og absorberer fugt godt.

Krat

Før du anvender selv garver, krat huden ved hjælp af en skræl, krat eller skrubbe handsker. På den måde kan du glat ru pletter og polere væk døde hudceller. Som et resultat, kan farven på lotion fordeles jævnt på din hud. Ellers, du kan ende op med en lidt mørkere farve på de mere tørre pletter på din hud, som på dit knæ eller albuer. Blid eksfolierer huden til at forlade det glat og klargjort til Vaseline sund krop glød.

Anvende

Sørg for din hud og hænder er tørre når du anvender Vaseline sund krop glød. Presse ud en fjerdedel mellemstore beløb af lotion til din hud eller til din hule hånd. Brug dine hænder, glat lotion jævnt på din hud, og sørg for at ikke gå glip af nogen steder. Sørg også for at gnide lotion godt ind i huden, især omkring områder som dine ankler, at undgå striber og ujævne steder.

Efter påføring af

Vente på Vaseline lotion til tørre på din hud før at få klædt, omkring 5 til 10 minutter. Hvis du klæde for hurtigt, tøjet kan holde sig til lotion, efterlader dig med en ujævn tan og ubehageligt klæbrighed. Når det tørrer, det vil sige, når huden føles blød og tør at røre ved, få klædt. For de bedste resultater, skal du bruge lotion dagligt. Farven bliver mørkere med hver dag. Hvis farven er for mørkt, springe over en dag eller to, eller for at gøre farven mere intens, bruge lotion to gange om dagen. Vaseline sund Body Glow indeholder subtile farve smagsforstærkere, som er ansvarlig for at udvikle en naturlig farve over tid.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com