Hvordan du forny et udløbet amerikanske pas i Person

Hvordan du forny et udløbet amerikanske pas i Person

Når dit nuværende pas udløber er det en god idé at gå ind og få det fornyet lige bortrejst. Dette vil fjerne hovedpinen med at forsøge at forny lige før en ferie, når du kan blive tvunget til at betale et ekstra gebyr at have fornyelse fremskyndet. Der er en standard fornyelsesproces når du fornyer i person.

Instruktioner

• Gå til din lokale pas agentur eller accept facilitet. Begge degnen af Domstolen kontorer og posthuse er eksempler på acceptfaciliteter. Du kan finde faciliteter i nærheden af dig på US Department of State hjemmeside.

• Give udfyldt ansøgning om pas (Form DS-11). Programmer kan hentet fra den amerikanske Department of State hjemmeside eller opnået fra alle pas agentur eller accept facilitet.

• Medbringer du bevis for amerikansk statsborgerskab. Acceptable former for bevis for statsborgerskab er udløbet amerikanske pas og en certificeret fødselsattest. At have disse er ideelle, men hvis ikke tilgængelig skal du et brev af No post udstedt af staten siger, at der er ingen fødselsattest på fil for dig. Ud over dit brev af No post skal du tage med dig, en hospital fødselsattest og/eller en baptismal certifikat.

• Vise legitimation. Accepterede dokumenter for legitimation omfatter en udløbet amerikanske pas, en naturalization certifikat, eller en aktuel, gyldig kørekort, regering eller militære ID. Hvis du ikke kan vise legitimation med disse typer af dokumenter skal du en kombination af Social sikring-kort, kreditkort, bankkort, lånerkort og et vidne med et gyldigt ID, der har kendt dig i mindst to år.

• Tage to pasfotos. Billeder skal være 2 x 2 inches, identiske, seneste (taget i de seneste seks måneder), farve, fremadvendte, taget en almindelig baggrund og i normal street tøj. Når du er i tvivl de fleste pas agenturer eller acceptfaciliteter vil tage din pasfotos for et gebyr. Nogle gange er det indstillingen lettere.

• Betale gældende gebyr. De fleste pas agenturer og acceptfaciliteter accepterer Visa, Mastercard, American Express, Discover, betalingskort eller kontrollere kort, personlige, certificeret, kasserer eller rejsendes checks, postanvisninger eller bankanvisninger.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com