Hvordan kan man øge Pitching hastighed

Hvordan kan man øge Pitching hastighed

Som en kande i baseball, du har den vigtigste position på feltet, og du alene kan afgøre udfaldet af spillet. En effektiv pitcher kan Overstreg medlemmer af oppositionen med lille indsats. Øge din pitching hastighed gør dig en mere formidabelt våben, og vil hjælpe dig med at blive en effektiv kande til dit hold. Med praksis og uddannelse, vil du se forbedringer i din pitching hastighed og din gennemstregning sats vil sandsynligvis stige.

Instruktioner

• Øge hånd og albue styrke ved hjælp af vejede bolde i praksis. Forbedre hånd og albue styrke øger magtanvendelse i en albue cirkel pause mens pitching. En bold i en albue cirkel bryde aldrig rejser ud af en lige linje, øge nøjagtigheden af en pitch.

• Indarbejde lysken strækninger og fiberskade krøller til at styrke bækken til din træning rutine. Styrke bækken kan bidrage til at øge hastigheden af en pitch, fordi pitching bruger dit bækken område til at få momentum.

• Forbedre muskler i din lavere torso gør lunges, squats, ben krøller og kalv rejser. Ligesom dit bækken område hjælper lavere torso øge tempoet i din pitch.

• Styrke og øge hastighed forlængelsen i din arm gør skulder presser og triceps pull downs. Jo mere styrke og hastighed din arm udvidelse har, mere kontrol du har over bolden før slippe det.

• Udvikle din underarm muskler ved at gøre underarmen krøller, reverse underarmen krøller og hammer krøller med håndvægte. Underarmen styrer hastigheden på bolden, og hvor det rejser.

• Styrke håndleddet ved hjælp af vejede bolde og gør håndled ruller. Håndleddet skal sammenlignes med en udløser på en pistol. Det er den sidste og vigtigste faktor af banen, fordi det styrer meste nøjagtighed. Nøjagtig pitching øger hastigheden af bolden, fordi det bruger mindre kinetisk energi i bevægelse.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com