Hvordan man laver dit hår afskeden mindre mærkbar

Når dit hår har været skiltes på samme måde for et stykke tid, kan spænding på håret i bunden af din side medføre follikler at bryde lettere. Give hår omkring del hvile ved at oprette en ny del og tilføjelse af forskellige elementer til dit hår-styling rutine. Om afskeden skyldes udtynding hår eller bare samlede skader, tage nogle skridt til at dække det op.

Instruktioner

• Forebygge tyndere hår, især omkring hvor din del er, fra skader. Hår er dens svageste, når det er vådt, så må ikke blæse tørre dit hår lige ud af bruseren. Lad det luft tørre i ca 20 minutter før styling det. Hår brud kan også opstå fra stramme ponytails eller fletninger.

• Træne dit hår til at ligge anderledes ved at oprette en ny del. Børste dit hår tilbage, når du får ud af bruseren og tegne en ny del langs din hovedbund med en tættekam. Stil hår som normalt med denne nye del. Tegne din nye del, hver gang du får ud af bruseren. Dette vil hjælpe med at dække op hårtab, der kan have fået med din gamle del.

• Bruge en hår oliekridt på din hovedbund. Forsøge at matche hår oliekridt som tæt på din hårfarve som muligt. Dette vil hjælpe din hovedbund passe ind i dit hår og gøre området mindre mærkbar.

• Vaske dit hår med en volumizing shampoo til at hjælpe med at tykkere hver af dit hår follikler. Dette vil skabe en illusion af tykkere og fyldigere hår, som kan hjælpe med at dække op til afsked.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com