Bedst Fine restauranter i New York

New York City har et bredt udbud af udsøgte restauranter; beslutte, hvilken en til at gå til er ulejlighed. Disse restauranter har fået tildelt velrenommerede Michelin-stjerner og modtog positive anmeldelser år efter år, tillader diners at stole på de vil levere kun den højeste kvalitet madoplevelse. Fra fremragende service til udsøgte retter er disse restauranter det ultimative udtryk for hvad fine dining bør være.

Jean Georges

Jean Georges er en "New York Times" fire-stjernet bedømt og en AAA five diamond award restaurant. Beliggende i den historiske og elegante Trump International Hotel, spisestue tilbyder panoramaudsigt over Columbus Circle. Indretningen kun supplerer Jean Georges' ry som en fin restaurant, fordi dens sande ekspertise ligger i sine retter. Kok Vongerichten forbereder en tre-retters, $98 prix-fixe menu og to $148 seks kursus smagsprøvemenuer til middag. Restauranten er også tilgængelig for frokost og er åben mandag til lørdag.

Jean Georges1 Central Park WestNew York, NY 10023212-299-3900jean-georges.com

Per Se

Per Se serverer nogle af NYC's mest raffineret fransk amerikansk fusion retter. Restauranten har fået tildelt tre Michelin-stjerner, hvilket betyder at gæsterne kan forvente udsøgt mad og fremragende service. Tag en elevator op til fjerde sal i Time Warner Center complex, gå gennem underskrift blå dør indgangen, og du vil bosætte sig i den højloftede Adam Tihany-designet plads byder varmt træ toner og naturskøn udsigt over Central Park. 64-sæde spisestue byder på en åben plads omgivelser, mens en 10-sæde privat spisestue er tilgængelig for en mere intim affære. Der er tre prix-fixe menuer, som fastsættes dagligt: kokkens smagning er $150, fem-retters er $125 og ni-retters smagning af grøntsager er prismærket henne ved $135. Medmindre du personligt kender maitre d', er middagsreservationer et must.

Per Se10 Columbus Circle, fjerde salNew York, NY 10019212-823-9335perseny.com

Del Posto

Som en et-stjernet Michelin bedømt restaurant, tilbyder Del Posto top notch service, atmosfære og et køkken. Del Posto er en del af Mario Batali--Bastianich familie fine dining portefølje, der tilbyder udsøgte italienske retter og catering til dem, der søger en luksuriøs madoplevelse. Beliggende i kvarteret Meatpacking District, indretningen er klassisk med moderne accenter. Den ekstravagante spisestue byder på overdådige balkon, Siddekrog, tårnhøje søjler, høje gardiner Vinduer alle, mens soundtracked med klavermusik. Smagsprøvemenuer er tilgængelige for $175 og vin menu funktioner flasker fra 40 regioner af Italien.

Del Posto85 10: e Ave.New York, NY 10011212-497-8090delposto.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com