Baseball: Dynamiske øvelser

Baseball: Dynamiske øvelser

Baseball kræver hurtig beslutningstagning samt grundlæggende fysiske styrke og smidighed. Selv langsommere spillere kan excel dog, da en masse afhænger af, hvor bolden ramte, hvor langt det går og Hvornår spilleren vælger at køre. Lære at lave solid dom opkald hele spillet forvandler en god spiller til en stor en. Dynamiske øvelser, at fokusere på disse typer af split-sekund beslutninger vil hjælpe med at udvikle disse færdigheder.

Glidende

Oprette en spiller på første base og har ham sprint til andet basen. Lige før han får til basen, kaste bolden til sekund baseman, tvinger runner til at glide. Coach runner for at sprint med hovedet ned og dykke slide med begge hænder strakt. Målet er for ham at røre base med sine hænder, før sekunder baseman fanger bolden.

Kalder det i luften

Når en flue bolden ramte ind i Haugen, skal spillere kommunikere for at beslutte, hvem der skal fange det. Det er naturligt for spillere at se og følg bolden, når det er hit høj, men dette betyder, at de ikke betaler opmærksomhed på hinanden. Kommunikation vil hjælpe dem med at undgå en kollision, mens og sørg for bolden bliver fanget. Vælge en imaginær linje mellem spillerne. Hver spiller er ansvarlig for bolde på hans side af linjen. Hvis bolden er lige ned i midten, gør den første til at kalde det fangsten.

Kaste til den Cutoff mand

Når en bold er ramt langt ind i Haugen, spilleren der felter bolden bliver nødt til at udnytte den cutoff mand, en infielder, der placerer sig mellem outfielder og base hvor bolden skal gå. Praksis benytter den cutoff mand dynamisk ved at placere spillere i indmarken og Haugen. Start med en lang bold til højre felt, og Placer den cutoff mand mellem Haugen og første base. Bruge en runner og se hvor hurtigt spillerne kan få bolden til første. Gentag denne boremaskine til anden base, tredje base og hjem.

Dynamisk Base Run

Praksis kører baser så hurtigt og effektivt som muligt. Bruge en bold maskine til at lancere bolden ind i Haugen, som hvis hitter lige ramte en inside-the-park home run. Brug et stopur til tiden runner, og Placer spillere i Haugen feltet bolden og lægge pres på runner, som han runder baserne. Kontroller, at løberen starter med et bat i hånden, så han kan øve droppe bat, før han begynder at køre.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com