Hoteller i Phoenix, AZ med ugentlige satser

Hoteller i Phoenix, AZ med ugentlige satser

For dem, der har til hensigt at rejse til Arizona og ophold i mere end en eller to dage, er hoteller, der tilbyder ugentlige satser i Phoenix-området en indstilling, der giver mulighed for besøgende til at opleve en ekstra bekvemmelighed. Ikke alle hotel tilbyder gæsterne mulighed for at betale af ugen, men at finde en, der gør ikke behøver at være besværligt.

Vigtigste ophold Suites

Main Stay Suites tilbyder ugentlige satser for dem interesseret i at holde sig i Phoenix, Arizona, for en betydelig mængde tid. Ifølge hotel ansatte, kan gæster forvente at skulle betale lidt under $500 for en uges ophold på denne Phoenix, Arizona, placering i August 2010. Faciliteter som komplet køkken, kabel-tv med filmkanaler er inkluderet, og et helt røgfrit indendørs miljø tilbyder besøgende med mange af bekvemmeligheder i hjemmet, mens de besøger Phoenix. For dem, der ikke ofte har lyst til madlavning, er en gratis kontinental morgenmad en tilgængelig frynsegode på dette hotel.

Vigtigste ophold Suites

851 North Henness Road

Phoenix, AZ 85222

520-426-1177

mainstaysuites.com

Flamingo Airporter Inn

Flamingo Airporter Inn giver besøgende den bedste bekvemmeligheder og faciliteter, som et bekvemt beliggende hotel kan tilbyde, og disse omfatter trådløst Internet, film værelser, gratis kabel, tekøkken for dem, der foretrækker at lave mad til sig selv, og mulighed for en ugentlig sats. Der ligger en swimmingpool på stedet. Besøgende på dette hotel kan nyde godt af sin bekvemme beliggenhed ved at besøge lokale restauranter og attraktioner uden forvilde for langt fra deres hotel. Som af August 2010, satser ugentlige interval mellem $150 til $240 afhængigt af faciliteterne på værelset. Flamingo Airporter Inn er et økonomisk valg for turister, der har en interesse i at se deres penge, og rejsende på et budget har adgang til en stor del af de samme fordele som dyrere hoteller tilbyde til en højere pris.

Flamingo Airporter Inn

2501 E. Van Buren St.

Phoenix, AZ 85008-6036

602-275-6211

flamingoairporterinn.com

Knights Inn Fairground

Denne familievenlige Phoenix placering har en pool og tillader kunder at bringe deres kæledyr. En gratis kontinental morgenmad samt gratis trådløst, højhastigheds internetadgang tillader gæsterne at indhente kontrol deres e-mail. Værelser holdes rene på en regelmæssig basis, og fra det øjeblik, de ankommer, gæsterne kan forvente slags kundeservice, der kommer med en velholdt miljø drives af fagfolk med erfaring inden for hoteladministration. Nuværende hotel medarbejdere hævder, at i August 2010, ugentlige værelsespriser tendens til at svæve omkring $240 afhængigt af hvor mange besøgende har til hensigt at bo på hotel, og hvilken type værelse de kræver.

Knights Inn Fairground

1624 N. Black Canyon motorvej

Phoenix, AZ 85009

602 269-6281

knightsinn.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com