Differentieret Literacy Center aktiviteter

Differentieret læring Centre tilbyder en effektiv måde at tilpasse literacy instruktion. Med planlægning og kreativitet, vil dit center aktiviteter udfordre studerende og fremme uafhængighed. Når aktiviteter i Centre er differentieret, studerende udføre den samme grundlæggende opgave, men dybden justeres typisk ved begyndelse, mellemliggende og avancerede niveauer. Dette giver mulighed for differentieret undervisning. I modsætning til "one size fits all" tilgang tilpasser differentieret undervisning undervisning til varierede behov af de studerende efter evne niveauer og læringsstile. Det rummer kulturelle og sproglige mangfoldighed. Hvert center skal understøtte en læring mål for hvert niveau og tillade studerende at arbejde selvstændigt. Studerende rotere til centre i grupper baseret på læseniveau.

Ordspil

Studerende arbejder med stave ord eller udfordre ord og udføre word sorteringer, herunder sortering ord i Substantiver, adjektiver og verber eller kategorisere dem efter vokalen mønstre. De skaber ord i en række forskellige måder. For eksempel har to sæt af kort, ét sæt viser en konsonant blanding og den andre viser den andre halvdel af ordene. Studerende vil kombinere de to sæt at skabe ord som "sn" og "ow" skaber sne. Dette kan også bruges til rim og sådanne andre formål som sammensatte ord koncentration, sight ordet bingo, finde bestemte ord i forskellige sammenhænge, unscrambling ord med magnetiske bogstaver eller rainbow skrive ord i tre farver.

Forståelse

Aktiviteter til støtte for læseforståelse inddrage uafhængige eller små gruppearbejde. Studerende besvare spørgsmål, skabe deres egne spørgsmål eller finde bestemte slutninger i historien til at fremme deres forståelse. Model effektive spørgende teknikker og levere studerende med eksempler. I stedet for at reagere på en læsning udvalg skriftligt, kan de oprette historie kort, at identificerer de tegn, indstilling, problemer og løsninger i et billedformat. Brætspil, at fremhæve sådanne færdigheder som hovedideen, årsag og virkning og Resumé er andre en anden sjov mulighed.

Flydende

Gentagen læsning af en passage på det relevante niveau kan øge flydende eller læsning i en jævn tempo i en konversation tone. Eleverne arbejder parvis til tid og optage hinanden på båndoptagere. Centre kan også omfatte følelser eller tegnsætning kort som studerende læser et udvalg, men variere deres tonefald afhængigt af de følelser, der er angivet på kortet.

Skrivning

Skrivning prompter skal varieres, så eleverne får erfaring skrive fra en række perspektiver og stilarter, herunder brevskrivning. De kan også omskrive en passage, der indeholder sådanne overused ord som god, dårlig, dejlig og sjov at medtage mere beskrivende ord. De overused ord kan gå til kirkegården. For at styrke ordvalg, kan de skabe deres egen synonymordbog. Have dem oprette fjollet sætninger eller en historie med ordforråd ord for en ændring af tempo.

Organisation

Studerende kan have filer på de centre, hvor de trækker fra aktiviteter rettet mod deres evner, som kan være farvekodede for nem reference. Nogle hjemmesider spore studerende fremskridt for dig og anbefale bogtitler og aktiviteter, der svarer til den studerendes læsning niveau. Aktiviteter bør ændres hyppigt og gennemgået for korrespondance til undervisning mål og succes med at opfylde disse mål.

Fordele

Brugen af differentieret literacy centre giver de studerende mulighed for at praksis færdigheder på tværs af læsning, lytte og skrive aktiviteter. Eleverne er mere tilbøjelig til at blive udfordret og engageret, som også hjælper med at reducere adfærd problemer. Differentieret Centre rumme alle læringsstile og modaliteter og tillade studerende at opleve læring på deres parathed plan. Dette hjælper dem til at blive aktive, uafhængige elever.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com