Nationale Camping foreninger

Nationale Camping foreninger

Nationale camping foreninger give familier med oplysninger om sikker, respekterede campingpladser og sommer lejr programmer i hele landet. For novice camper, eller den nervøse forælder tilbyder den nationale sammenslutning af RV parker og campingpladser (ARVC) og amerikansk Camp Association (ACA) værdifuld information. Disse to organisationen stræber efter at repræsentere både virksomhedens og den gæst interesser. ARVC arbejder med fritidskøretøj park og campingplads ejere, mens ACA repræsenterer lejr fagfolk sommerlejr og børns lejr industri.

Formål

For ARVC beskytter og rådgiver kommercielle virksomhedsejere af RV parker og campingpladser. Organisation af camp professionelle behandler emner som salgsfremmende aktiviteter, gruppen satser på business forsyninger, business management uddannelse og gruppe repræsentation på statslige og nationale niveau, ifølge ARVC hjemmeside.

Forbindelser mellem forbrugere

Offentligheden er muligvis ikke klar over hvordan business-centriske camping foreninger fordel familieplanlægning en campingtur eller på udkig efter en sommerlejr. ARVC og ACA er erhvervsvirksomheder, men give værdifulde oplysninger om deres respektive industrier. ARVC medlemmer har mulighed for at forøge deres uddannelse gennem et kursus om at blive en certificeret park operatør (CPOs). CPOs er forpligtet til at tilbyde top-of-the-line kundeservice. Søge efter campingpladser og RV parker med CPO-certificeret ejere og ARVC medlemskab sikrer en kvalitet facilitet.

ACA tilbyder en akkreditering program for børns lejre, sommerlejre og søvn-lager lejre. Denne akkreditering program arbejder sammen med American Academy of Pediatrics og det amerikanske Røde Kors til at udvikle en række standarder i camp operation. ACA-akkrediteret lejre skal overholde denne retningslinje af nationale initiativer til sikkerhed og sundhed. Forældre søger sommerlejre bør kigge efter ACA akkreditering til at sikre deres børns sikkerhed. Forældre kan søge ACA hjemmeside for akkrediteret lejre i lokalområdet.

Medlemskaber

I 2011 har ARVC et medlemskab netværk af mere end 3.700 campingpladser og RV parker rundt omkring i USA. ARVC tilbyder tre hovedtyper af medlemskab--associeret person, associate organisatoriske og RV park eller campingplads. De associerede individuelle medlemskab er åbent for enhver person; associeret organisation medlemskab er åbent for RV producenter, forhandlere og andre virksomhedsejere i forbindelse med camping branchen. RV og campingpladsen medlemskab er åbent for campingplads ejere og operatører, hvoraf mange er også involveret i statsniveau ARVC business.

ACA udvider medlemskab rettigheder for enkeltpersoner, lejre og virksomheder i børnenes lejr industri. Individer er i stand til netværk og søge job gennem ACA akkreditering. Lejre og business få ry for at være fremragende service udbydere i camping branchen.

Velgørende årsager

Ud over at yde tjenester for virksomhedsejere, er både ARVC og ACA forpligtet til fortalervirksomhed. For ARVC etableret en nonprofit kendt som ARVC Foundation. Denne organisation etablerer projekter sigter mod at fremme professionalisme inden for park management industri.

ACA tilbyder et advocacy center på sin hjemmeside, der giver medlemmer og offentligheden med adgang til love og politikoplysninger påvirker camping branchen. ACA partnere også med børns organisationer giver mere udbredt adgang til sommerlejre.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com