Hvordan man kan skære dit eget hår lag i en V-form

Hvordan man kan skære dit eget hår lag i en V-form

Du behøver ikke altid at vente på din frisør til rådighed til at skære dit hår. Når du ved, hvordan man klippe dit hår, kan du gøre det i komfort i dit eget hjem og uden forsinkelse. En V-formet lag klipning er ideel til den person, der ønsker en lagdelt udseende, og en stil, der tilfører håret volumen og dimension. Nøglen til varetagelse af en V-formet lagdelt cut er at gøre den meget tilbage af hår end i et punkt, og hår på siderne gradvist faldende ind i punkt.

Instruktioner

• Børste dit hår grundigt med en børste. Detangle trådene. Hvis du har knob i dit hår, når du forsøger at skære en lagdelt V-form, kan du ende med lag, der ikke er afbalanceret.

• Bøj din overkrop frem for at lade dit hoved og dine hår Dingle ned. Børste hår frem så du børster undersiden af hår fra nakken af halsen til enderne.

• Sæt penslen. Holde dit ansigt ser på gulvet, så dine øjne er over dine fødder. Saml dit hår med hænderne, trækker hår frem og ned. Forsiden af dit hår vil være tættest på dig i den flok, som du opretter, og på bagsiden af dit hår vil være længere væk fra dig.

• Skub din hånd ned bundt af hår mod slutningen, indtil du når til det punkt, du ønsker at skære.

• Hold en hånd sikkert omkring bundt af hår. Beslutte hvor bred eller smal for at gøre V-form. Hvis du laver en stump klip med en saks, der er lige over, vil du have et bredere V-form. Hvis du vipper sakse fra top forsiden af hår ned mod dit hår, vil du have en pointier V-form med kortere lag i de forreste og længere lag i ryggen.

• Skåret bundt af hår i den retning, du ønsker for v-form. Flyt ikke din krop. Hold som stadig som muligt, således at håret kommer ud jævnt. Start ved at klippe hårene tættest på dig og arbejde udad mod bagsiden.

• Flip dit hår og din overkrop op igen. Lad dit hår falde fladt mod din ryg og undersøge lag og V-form. Trim enhver ujævn tråde, der skiller sig ud.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com