Sådan binder du længe kvinders tørklæder

Sådan binder du længe kvinders tørklæder

Den lange flagrende stof af en tørklæde er en chic sidste touch til enhver kvindes outfit. Dette ofte overset tilbehør kan tilføje farve, tekstur eller et mønster til både erhvervslivet og afslappet tøj. Med mange måder at binde lang kvinders tørklæder, kan denne alsidige tilbehør bæres rundt om halsen, taljen eller over hovedet. Fås i lutter sommer stoffer som silke og rayon eller tyk trøstende uld, tørklæder er perfekt til alle årstider. Kombinationsklausuler på en lang tørklæde tager mindre end minutter og tilføjer tegn til en simpel bluse eller casual nederdel.

Instruktioner

• Kjole op en solid bomuld knap-up bluse med en lang mønstret silke tørklæde. Find midten af tørklædet og Placer den mod fronten af din hals. Kaste de to hale ender af tørklædet over hver skulder. Cross stykker af stof bag om ryggen på halsen, så wrap stof omkring foran. Udfør udseendet ved at binde en løs knude på forsiden af halsen, til den ene side. Tillad den lette silke stof til kaskade ned forsiden af din bluse, tilføje mønster og tekstur til det simple outfit.

• Binde en uld tørklæde over en overdimensioneret vinter trøje. Placer halstørklæde om halsen, så de to hale ender til at flyde ned forsiden af sweateren. Trække enderne så halerne af tørklæde er en jævn længde, så løkke én halen over den anden, danner en lav løs knude lige over taljen af dine bukser.

• Læg en ren og skær rayon eller bomuld tørklæde på en tabel. Fold det på langs, indtil det er en smal band, omkring to inches lang. Placer midten af tørklædet på øverst i midten af dit hoved. Træk de to enden ned til side, så de sidder bag ørerne. Nå bag din nakke og sikre lang tørklæde med en enkel knude. Giver mulighed for de lange haler til at flyde ned din ryg. Vælge et tørklæde, der koordinerer med en af farverne i din outfit eller vælge en neutral nuance, der supplerer din hårfarve.

• Wrap en lang lutter tørklæde omkring dine hofter. Lad stof hænger løs og falde ned i en vinkel på et af hofterne. Wrap stof omkring to gange til ekstra lange tørklæder. Sikre tørklæde med en løs knude ved siden af hoftebenet. Tillad haler af tørklæde til at hænge løst på din side. Foretage en fed erklæring ved hjælp af en mønstrede tørklæde som et bælte til at bryde op monotoner af en solid sort eller hvidt tøj.

Tips & advarsler

  • Tilføje et ekstra strejf af raffinement Fastgør en broche til området knyttede en lang tørklæde. Vælg en metallisk pin, der koordinerer med andre smykker bliver slidt, såsom en ring eller armbånd.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com