God høj intensitet Interval Træning strategi

God høj intensitet Interval Træning strategi

Tilføje intervaller til din træning er en meget effektiv måde at forberede sig til en race, fordi de vil bidrage til at gøre dig en stærkere, hurtigere og mere effektiv atlet. Mellemrum også føje sort til en workout rutine, som hjælper med at afværge den kedsomhed, der kan føre til inaktivitet. Reserve intervaltræning for en eller to gange om ugen, men fordi de højere intensitet og kan forvolde skade når det bruges for ofte.

Find din Interval

Nøglen til effektiv intervaller er at vide hvad "høj intensitet" betyder for dig. Der er flere måder at måle indsats fra pulsmålere, bruger din puls til at fastslå intensitetsniveau, til opfattet anstrengelse hvor du dømme interval intensiteten baseret udelukkende på hvordan du føler. Beslutte, hvilken metode du foretrækker og konsekvent bruger det til at bestemme, hvor dine interval længder og intensitet.

Løb intervaller

Intervaltræning for løbere kan gøres på flere måder. Banen er ofte den første ting, der kommer til at tænke, da du har en målte sporvidde for dine intervaller, der tillader dig at præcist sammenligne gange og afstande. En anden fælles intervaltræning er kendt som aerobic eller hastighed spille. I dette tilfælde er interval afstandene vilkårlige og ofte besluttede på stedet. Vælg en milepæl i afstanden og tage et par skridt til at fremskynde til din høj intensitet tempo, de sidste par skridt i intervallet til at bremse til din hvile tempo. Hill gentagelser kan give meget høj intensitet intervaller, da du stigende højde samt hastighed. Vælg en betydelig bakke, der er omkring 1/4 mile lang. Se hvor langt du kan komme i et minut og placere en markør hvor du stopper. Jogge langsomt ned igen og forsøge at gå videre med din næste minuts interval.

Mountainbike intervaller

Når cykling, er intervaller bedst gøres på en vejstrækning med kun lidt trafik og par stoppesteder. Cykelstier er ofte ikke venlig over for disse træning på grund af gående trafik og lavere hastighedsgrænser på mange områder. Bakkerne giver fremragende mulighed for intervaltræning på cyklen. Bakke intervaller er mest effektiv, når du vælger en rute, der er naturligt kuperet og skubbe din hastighed på hver hældning. En anden måde at arbejde intervaller ind i en tur er at bruge tid. Efter opvarmning, lave en høj intensitet timet interval, vender tilbage for at hvile tempo for to gange tidsinterval. For eksempel, hvis du skubbe det til fem minutter vil din resten være 10 minutter. For at øge intensiteten af ethvert interval arbejde ud på en cykel, skal du vælge et højere gear end du normalt ville bruge i en given situation. Du vil mærke det i din indsats i øjeblikket og i payoff på hændelsen ridning.

Styrke træning intervaller

Vægte kan også have en vigtig plads i intervaltræning. En fælles måde at indarbejde vægte og andre styrketræning øvelser som interval arbejde er at skabe en tidsindstillet kredsløb. Mange fitnesscentre har et kredsløb rum designet til denne slags arbejde ud. Før du begynder, beslutte på fem til 10 vægtløftning øvelser du vil gøre brug af maskiner eller frie vægte eller en kombination af to. Derefter beslutte, hvad du vil gøre mellem hejse intervaller. Dette kunne løbe på et løbebånd, ridning en stationær cykel, hoppe reb, eller en anden øvelse, der giver dine muskler en pause fra løfte men holder din puls forhøjet. Efter en 10 minutters varme op, skal du bruge en til tre minutter på hver station i kredsløb, med en 30-sekunders pause mellem. For eksempel, kan du starte med hoppe reb for to minutter, hvile i 30 sekunder, bænkpres i to minutter, hvile i 30 sekunder, jog i to minutter, hvile i 30 sekunder, arm krøller i to minutter og så videre.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com