Vejen sikkerhedstip til børn

Vejen sikkerhedstip til børn

Har du nogensinde set en mor læne sig tilbage i sin bil under kørslen og fortælle sine børn til at holde op med at hoppe rundt på bagsædet, eller en far råbe på sine børn for at bekæmpe? Eller måske er du den uheldige, der har skullet være disciplin. Forældre, lad os se, hvis vi kan bringe nogle sanity tilbage ind i dit liv!

Indkørsel diskussion

Afværge børnenes problemer, før de begynder i bilen. Forklare dem, at alles sikkerhed afhænger af din evne til at koncentrere sig om vejen forude. Fortælle dem, at de kan tale til mor og far samt hinanden, men ikke kampen eller fortryde deres sikkerhedsseler. Forklare dem, at de er ikke at røre dørlåse eller håndtag, fordi du ikke ønsker nogen til at falde ud af den køretøj i bevægelse.

Autostol sikkerhed

Ifølge National Highway trafik sikkerhed Administration (NHTSA), "hver dag i USA, et gennemsnit på 5 børn i alderen 14 og yngre blev dræbt og 568 blev såret i motorkøretøjer krak i løbet af 2006."

Forældre, Læs din autostol sikkerhedsinstruktioner, herunder din køretøjets instruktionsbog med hensyn til driften af din sikkerhedsseler; Doing vil så sikre dit barns sikkerhed. Undlad at placere bagudvendt autostol på forsædet af bilen udstyret med passager-side airbags. Airbaggens funktion kan resultere i skade dit barn. NHTSA anbefaler, at børn 12 og under sidde i bageste sæde fra force airbaggens funktion. Sørg altid for autostolen og dit barn er korrekt spændt i før kørsel væk.

Spædbørn op til 1 år af alder vejer op til 20 lb. skal være i bagudvendt autostol. Aldre 1 til 4 vejer op til 40 lb. skal stå frem i deres bilsæder. Alderen 4 til 8 vejer over 40 lb. skal være fastspændt i en selepude.

Holde børn beskæftiget

Besætter børn under udflugt vil gøre dem gladere og efterlade dig gratis at se vejen. Hvis du har en DVD-afspiller i bilen, bruger det, og hvis tur er lang nok, har hvert barn udvælge en separat film at se. Børn på bagsædet kunne afspille flash-kortspil, da disse spil ikke kræver dem til unbuckle deres sikkerhedsseler. Interagere med dine børn under en ferie tur kan være sjovt, som ordet spil eller synge en sang. Ældre børn kan medbringe deres musik-afspillere, bøger eller blade.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com