Hoteller i Sidney, British Columbia, Canada

Hoteller i Sidney, British Columbia, Canada

Sidney, British Columbia, er en lille badeby på Vancouver Island Saanich halvøen. Det er via fly eller færge, og er hjemsted for en bred vifte af kulturelle, historiske og naturskønne attraktioner. Ifølge webstedet by af Sidney vil ikke besøgende vil gå glip af Shaw Ocean Discovery Centre med sin skærme af lokale marine liv; Sidney Museum og arkiv, hvor du kan lære om områdets indfødte og pioneer historie; og udendørs aktiviteter såsom hvalsafari, Havkajak og fiskeri.

Sidney Pier Hotel and Spa

Sidney Pier Hotel og Spa er på Sidney havnefronten i gåafstand fra lystbådehavnen, butikker og restauranter. Værelser og suiter er ikkeryger og har kingsize senge, premium sengelinned, terry badekåber, præmie toiletartikler, fladskærms tv med DVD-afspillere, personlig voicemail, værdiboks til bærbar computer, internetadgang og minibar fyldt med gratis, ikke-alkoholiske drikkevarer. Nogle af værelserne har også pejs, fuldt udstyret køkken og udsigt over havet.

Haro's Restaurant og Bar serverer morgenmad, frokost og middag. Menuen byder på lokale fisk og skaldyr, årstidens råvarer og hus-made pastaretter. Hotellets Haven Spa tilbyder en vifte af massage, ansigts- og kropsbehandlinger. Du kan også træne i fitness-centret, som byder på gulv-til-loft vinduer ud mod vandet, hans og hendes dampbade og en bred vifte af træningsudstyr.

Sidney Pier Hotel and Spa9805 seaport stedSidney, BC V8L 4 X 3Canada250-655-9445sidneypier.com

Sidney Waterfront Inn og Spa

Sidney Waterfront Inn og Spa er to blokke fra Anacortes ferry docks. Det tilbyder sådanne faciliteter som gratis internetadgang, supplerende aviser, fri parkering og et bibliotek for gæsterne. Værelserne har præmie toiletartikler, Jacuzzi badekar, fladskærms tv med DVD-afspillere, køleskab, Mikrobølgeovn, kaffemaskine og pejse. Hotellets Ocean Palm Spa tilbyder hudpleje, manicure, pedicure, massage, opsuger, wraps og parrets behandlinger.

Beacon Landing Restaurant har specialiseret sig i lokale skaldyr og frisk fisk. Du kan også gennemse den antikke butikken på selve ejendommen eller få fat i nogle flydende forfriskning på hotellets vinhandel.

Sidney Waterfront Inn og Spa9775 første St.Sidney, BC V8L 3E1Canada888-656-1131sidneywaterfrontinn.com

Cedertræ Inn and Suites

Cedertræ Inn and Suites er beliggende på havet i et villakvarter. Samtlige værelser er ikkeryger og omfatter kabel-tv, direct-dial telefon, kaffemaskine og rustik indretning. Nogle værelser tilbyder også udsigt over vandet, og fuldt udstyret køkken eller tekøkken. Gratis trådløst Internet er tilgængeligt overalt på hotellet; Nogle værelser har også trådløst internet. Andre faciliteter inkluderer gæstevaskeri, pet-venlige værelser, gratis parkering, og en grill og terrasse til gæst brug.

Cedertræ Inn and Suites9522 Lochside Dr.Sidney, BC V8L 1N8Canada877-656-5551thecedarwood.ca


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com