Hvordan man kan anvende øjenskygge farver & gør det ser godt

Hvordan man kan anvende øjenskygge farver & gør det ser godt

Anvende øjenskygge og gøre det ser god tager praksis og et godt udvalg af farver. Øjenskygge formodes at forbedre farven på øjnene og komplimentere knoglestrukturen. Forskellige stilarter af ansøgning kræver én til tre farver øjenskygge i gratis og kontrasterende farver. De tre vigtigste programmer omfatter grundlæggende låg ansøgning, afrunding øjet og skabe en feje til side af øjet. Hvordan afdæmpet eller pulserende hver ansøgning er, afhænger af de farver, der anvendes for programmet øjenskygge.

Instruktioner

• Vælg øjenskygge farver baseret på din øjenfarve. For blå øjne bringe nuancer af lys brun, blå og violette nuancer af øjenskygge øjne. Grøn, vælge lilla, mauves, pink, grå, brune og sorte. Hazel eller brune bruger øjne, blommer, blues og blå grå farver.

• Spredning flydende foundation matcher din hud tone over øjenlåget og øjenbryn. Dette vil prime område for at holde den længere øjenskygge.

• Børste fra øjenvipper til bunden af øjenbryn med øjenskygge lys farve og skygge pensel. Dække dette område helt med den lyse farve.

• Anvende den medium farve på låget af øjet. For en mere eksotisk udseende feje medium farven op og mod templet og omkring til nederste hjørne af øjet ved hjælp af mejsel pensel. Blend medium farve kanten med den lysere farve.

• Anvende den mørke farve til krølle i øjet. Denne farve kan også blive fejet ved hjælp af mejsel pensel til at ramme den op fejet medium farve. Blend de mørkere farve kanter med de lette og middeltunge farver til en røget look.

• Brug den fjerde farve til at oprette en afrundet look børste en lille mængde lige under øjenbryn ydre hjørne. Anvende de andre farver som ovenfor men ikke feje dem omkring øjet.

Tips & advarsler

  • Rense pensler ved at trykke dem mod en hård overflade over en skraldespand mellem hver farve. Ellers kan blive forplumret farverne. For mindre, dybt sæt øjne, skal du bruge en lysere farve på hjørnet for at lysne øjet. Hvid skygge eller blyant placeret nær den indre tårekanalen vil også lyse øjet. Brug glitter baseret eller metalliske farver til et federe look.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com