Eksotiske ferier for par

Eksotiske ferier for par

At finde den rigtige ferie destination kunne gøre forskellen mellem en god ferie og en fremragende. Uanset om du er et par netop ser ud nemlig en adskilt beliggenhed for en ferie, eller du planlægger din bryllupsrejse, tage sig tid til at udforske de forskellige steder og rejseselskaber for at tage en tour. Ser til kontinenterne i Asien og Afrika for en anderledes og eksotisk ferie destination.

Kasbah Tamadot, Marokko

Beliggende i nordlige Afrika, historisk rige blander Marokko gamle arabiske traditioner med moderne europæiske indflydelser. Sir Richard Branson's Kasbah Tamadot Hotel er et feriested ved foden af høje Atlas Mountains, der kombinerer luksus med romantik. Særprægede bryllupsrejser, et rejsebureau for par getaways, tilbyder et fire-nætters tilflugtssted for par på Kasbah Tamadot. Pakken inkluderer morgenmad dagligt, privat middag for to, tre middage på Kanoun Restaurant, champagne og en traditionel tyrkisk bad behandling, en traditionel marokkansk hudrensningsmetoden ritual, i spaen. Par kan vælge for at bo i Berber Tented Suites, en opulent suite minder om traditionelle Berber telte, komplet med en privat terrasse og privat pool. Hotellet kan arrangere udflugter i Marrakech at udforske velkendte websteder som torvet Jemma El Fna at se fire-eaters og slange charmers, og Koutoubia-moskeen. Tage en vandretur i bjergene på en 4 x 4 og Nyd en traditionel marokkansk grill ved swimmingpoolen.

Anantara Seminyak, Bali

Balis strande, templer og frodige tropiske landskab gør det en favorit destination for besøgende fra hele verden. Byen Seminyak, Bali, tilbyder par strande, shopping distrikter og et livligt natteliv. Særprægede bryllupsrejser har et par pakke, der omfatter en seks-nætters ophold på det luksuriøse Anantara Seminyak Resort. Pakken indeholder værelser med adgang til swimmingpoolen eller et ocean-view suite, en privat middag for to, spa-behandling for to, og en "romantisk Jacuzzi erfaring,", som omfatter jordbær og chokolade fondue. Par på en bryllupsrejse kan vælge den "I-Suite bryllupsrejse" oplevelse, som omfatter blomster på sengen og en boble bad sat op ved ankomsten. Par kan spise hele dagen på hotellets Wild Orchid udendørs restaurant med udsigt over havet eller tjek SOS Rooftop Lounge & Bar for en fantastisk udsigt, spisning og dans.

Banyan Tree Resort i Seychellerne

Mere end 100 øer udgør Seychellerne øer, beliggende i det Indiske Ocean. Hvid og pink sand og turkisfarvet vand er Seychelles største attraktioner. Banyan Tree Resort på Mahe Island Seychellerne er en af de mest luksuriøse hoteller i alle øer. Banyan Tree Resort ligger på Intendance Bay villa accommodations, otte restauranter og en spa. Travel company rejsen Mart tilbyder en fem-nætters ophold på Banyan Tree Resort. Pakken inkluderer morgenmad dagligt og udflugter til og omkring Mahe Island og andre øer som Praslin og La Digue. Tilbring en dag på Anse Source d'Argent strand, kendt verden over for sin lyserøde sand og store kampesten. Udforske landsbyen Creole håndværk for at finde autentiske Creole bagværk og nyde en autentisk Creole måltid. Banyan Tree Resort kan også arrangere for par at tage en helikoptertur til Seychellerne, gå dykning med en romantisk overnatning på feriestedets yacht, den "Banyon lagune jeg."


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com