Sådan oprettes afstivet tøj som kunst

Stivede tøj som kunst har været en meget moderne tendens i de seneste år. Historisk, stivede tøj har omhandlet mænd flipstivere kraver eller kvinders struktureret eller afstivet undertøj. I dag har overskydende mængder af nye og brugte tøj overvældet moderne kultur, leverer billedhuggere og kunstnere med en uendelig strøm af materialer, godt for både lavere produktionsomkostninger og ideer. Hvis du er budget-bevidste, øko-bevidste og modebevidste, har at skabe et stort stykke af kunst til din personlige rum aldrig været nemmere.

Instruktioner

Sådan oprettes afstivet tøj som kunst

• Finde en enkelt stykke tøj, måske en kjole eller par gamle jeans, der har en interessant silhuet eller form. Hvis det har en interessant silhuet eller form, øger dette de odds, som det vil se godt ud hængende på væggen.

• Fastsætte en maling tarp eller lærred i et velventileret (men ikke blæsende eller breezy). Placer den valgte artikel af tøj i midten. Spred det elegant så silhuet kan ses. Du kan også udforme det eller kunstfærdigt krølle det.

• Brug en stor pensel til at belægge beklædningsgenstandens med hvide gesso, en afstivende stof for kunst lærreder. Maling foran; Lad det tørre helt. Vend det og gøre det samme på bagsiden. Gentag processen to gange mere. Lad tøj artiklen tørre fuldstændigt, at gøre visse det tørring i en form, du finder attraktive.

• Spraymaling tøj på den side, du gerne vil se viste, med din yndlingsfarve. Lad det tørre.

• Skåret en 8 tommer længde af wire. Bøje 1/4 tomme af hver ende tilbage på sig selv at gøre kroge, og derefter bøje det hele wire i en bue. Oprette en rørbærer på bagsiden af kjolen ved at indsætte de to opadvendte ender i den stivede kjole. Det er nu klar til at hænge på din væg.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com