Camping på Lake George New York

Lake George, New York, er hjemsted for et væld af campingpladser, fritidsaktiviteter og kulturelle begivenheder. Beliggende mellem byerne Albany og Montreal, trækker denne turistmål campister fra Canada og i hele USA for sin uberørte farvande og aktive social scene. Du kan finde opskalere spisestue, kunstbegivenheder, sejlsport, vandreture og fiskeri. Læs mere om hvilke campingpladser til besøg og hvor man skal have det sjovt i Lake George.

Børnevenlige campingpladser

Yogi Bear Jellystone Park på Paradise Pines tiltrækker familier på udkig efter børnevenlige faciliteter og familie-orienterede aktiviteter. Ved siden af hjertet af Adirondack Park har denne park hytter, RV websteder og campingpladser. For dem, der glemmer deres tandbørste har de en butik fyldt med grundlæggende toiletartikler og fødevarer. Børnene kan deltage i craft klasser, hø forlystelser, paintball, basketball og floden slanger. Familie underholdning omfatter is socials, scavenger jagter, bingo og en udendørs teater. Riverview campingpladsen er en fire-minutters køretur fra Lake George. Dette ejede familie-campingplads har over 100 camp og RV websteder med udsigt over floden. Mens dine børn har det sjovt på deres legeplads og minigolf-faciliteter, du kan slappe af på sandstranden eller tage en dukkert i poolen (Se ressourcer).

Afsondret campingpladser

Mange mennesker er tiltrukket af Lake George for dens betagende landskab og afsondrede atmosfære, som tilbyder en pause fra stress og jag i hverdagen.Ausable afgrund campingpladsen giver bikers med 10 miles af cykelstier udelukkende for campister. Derudover er der tre miles af vedligeholdt vandrestier, der vandrer gennem den naturlige skønhed i Lake George. Andre aktiviteter omfatter panorering for perle sten, ridning og slanger. Vælge mellem traditionelle campingpladser eller slappe af i enten hytter eller et motel (Se ressourcer). Daggett søen campingpladser gennemtvinger en streng politik om stilhed om natten. Denne campingplads er perfekt til dem der er trætte af at have deres ferie skæmmet af larmende naboer. Selvom tavs om natten, har denne campingplads mange rekreative underholdningsmuligheder såsom fiskeri, cykling og vandski.

Camping i nærheden af Lake George Village

Kongen Phillips Campground giver campister med muligheder for at opleve udendørs og tage en tur til Lake George Village. Som nærmeste campingpladsen til landsbyen, vogn forlystelser afhente campister og slippe dem ud inden for den sociale knudepunkt for området. Du kan deltage i shopping, casual eller opskalere spisestue, kunst viser eller teaterproduktioner. På campingpladsen, der er sejlads, cykel stier og fiskeri. At have en lille smule af alt i nærheden af dig er fantastisk til familiemedlemmer, der hellere vil tage i nogle af de kulturelle begivenheder i byen (Se ressourcer).


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com