Sådan returnerer du en udlejningsbil med ridser

Sådan returnerer du en udlejningsbil med ridser

Når du accepterer en udlejningsbil, gøre en omhyggelig inspektion af bilens ydre. Dette er vigtigt, da det kan påvirke, hvad der sker når du vender tilbage til køretøjet. Før du tilmelder køretøjet, Bemærk alle ridser, buler eller skæmmet maling på leje bil diagram. Mange gange agenter har travlt, men lad dem haste du ikke. Du kan bruge mobiltelefonen til at dokumentere enhver eksisterende skader. Har din tilgængelige papirarbejde og give tilstrækkelig tid til at undersøge bilen med udlejning agent, når du vender tilbage til køretøjet.

Instruktioner

Returnere en udlejningsbil med ridser

• Hvis du bemærker en ridse eller bule lejer, mens det er i din besiddelse, tage et foto af skaden og Vær opmærksom på tid, sted og omstændigheder. Hvis skaderne er omfattende, straks kontakte udlejningsbureauet.

• Grundigt undersøge din leje bil timer før sin tilbagevenden. Dette giver dig tid til at genopfylde benzintank, indsamle dine personlige ejendele og ser på udvendigt for ridser eller andre skader.

• Hvis du finde små mærker og ridser, kan du forsøge at rette dem. For gummi snavs fra en parkeringsplads kegle eller indkøbsvogn, skal du bruge et vådt håndklæde til at gnide gummi off malingen. Spørg en bil dele butik for en voks, der kan buffer ud ridser, gælder det og se hvordan det ser ud. Prøv denne metode for en maling sprøjt også. Det er ikke uærlig at forsøge at reparere mindre skader og det kan spare dig masser af penge.

• Returnere bilen til agenturet. Insistér altid på en komplet tur rundt om inspektion af bilen med agenturet repræsentant. Dette bør undgå den ubehagelige overraskelse for skader gebyrer tilføjet til dit kreditkort uden din forudgående viden. Hvis du har synlige skader ud over normale slitage, påpege det til agent. Bede om en skriftlig rapport af skader og en reparation skøn.

• Hvis du har købt den fuld Collision Damage Waiver (CDW) forsikring tilbydes af bil udlejningsbureau, er din forpligtelse fuldført. CDW vil dække mindre skader. Hvis du nægtede CDW, skal du kontakte dit kreditkortselskab for at se, hvad deres dækning er, hvis nogen. For eksempel, dækker American Express de fleste skader på en udlejningsbil, forudsat du faldt CDW, betalt for og forbeholdt udlejning med dit American Express kort. Hvis dit kreditkortselskab ikke dækker skader på udlejningsbiler, kontakt din personlige bil forsikringsselskab til at bestemme din dækning og rapportere påstanden.

• Når du overgive sagen til de kreditkortselskab eller forsikringsagent, vente med at høre lidt mere fra dem om, hvad dit næste skridt er. Holde noter på alle samtaler, du har om kravet og bevare alle papirarbejde, selv efter kravet er afgjort.

Tips & advarsler

  • Før leje en bil, tjekke med din forsikring agent med hensyn til hvad, hvis nogen, dækning gælder for udlejningsbiler. Kontakt dit kreditkortselskab, der er så godt, som nogle omfatter forsikring på udlejningsbiler helt betalt for at bruge deres kort.
  • Vær forsigtig, når parkering. Finde et sted, hvor andre biler ikke vil være tilbøjelige til at slå udlejning med deres bil døre.
  • Oversøiske bil udlejningsselskaber kan ikke have et diagram for dig at bemærke ridser, når du afhenter bilen. Inspicere det alligevel, og tage noter på kontrakt af eventuelle eksisterende betingelser. Spørg degnen til indledende dine kommentarer.
  • Hvis afhente din udlejning efter mørkets frembrud, tage en lommelygte for kontrol over bilen i tilfælde af agentur belysningen er dårlig eller drive bilen til en bedre oplyst område for inspektion.
  • Være sikker på agent initialer eller tegn dit undtagelser på bilens tilstand. Markere alt uanset hvordan mindre.
  • Ser over bilen helt før du accepterer lejen, selvom det er mørkt, regner, eller du er i en fart.
  • Holde din Biludlejning papirarbejde, plus alle gas indtægter, for seks måneder efter hjemkomsten udlejning. Gas indtægter vil bevise du har brugt den korrekte type af brændstof i tilfælde af der anfægtes på et senere tidspunkt.
  • Nogle forsikringer dækker ikke leje bil skader, hvis du var på forretningsrejse i stedet for fritid.
  • Har du skader, indlede en fordring med dit kreditkortselskab eller personlig bil forsikring agentur straks selv hvis du ikke kender omfanget af skaderne. En forsinkelse i rapportering kan ugyldiggøre din påstand.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com