Krydrede ideer til bagning

Krydrede ideer til bagning

Når det kommer til bagning, slik behandler som tærter, kanel ruller og chokolade kage måske kommer til at tænke. Men der er så meget mere til bagning end bare sød desserter og kager. Masser af velsmagende fødevarer er også bagt i ovn, herunder brød, gryderetter, kød-tærter og visse morgenmadsprodukter såsom quiche. I modsætning til de fleste bagt varer, der er sød, kan du tjene mange krydrede bagt retter som et hele måltid i sig selv.

Bagt morgenmad tærter

Tærte, en af de mest kendte bagt morgenmad bagværk er hovedsagelig et æg og ost tærte. For denne fransk tærte, æg piskes med mælk, enhver ost efter eget valg, krydderier og alle andre krydrede mix-ins som spinat, skinke eller grøntsager. Hæld blandingen i en rede pie skorpe og bages indtil æggene er indstillet. For en anden vare, velsmagende morgenmad, kan du scramble æg og hæld dem i smurte muffin kopper. Tilføj dine foretrukne morgenmad kød som hakkede skinke og smuldret pølse til hver muffin cup og bages indtil æggene er indstillet. Lave en batch før tid og pak dem individuelt for en grab-and-go morgenmad på travle hverdage.

Sødt brød

De fleste brød anses for SAR, herunder de grundlæggende hvide og hele hvede brød du køber på købmand. Du kan også optage krydrede ingredienser i din hjemmebagte brød ved at tilføje krydderier i dejen eller børstning brød med krydret olivenolie. Cornbread, lavet af jorden cornmeal, er en populær side parabol for sydlige og soul food måltider. Du kan også gøre muffins og kiks med krydrede, i stedet for sød, ingredienser ved at tilføje ost, grøntsager og hakkede bacon til mel.

Krydrede tærter

Tærter behøver ikke altid at være fyldt med frugt og sukker. Velsagtens, den mest berømte krydrede pie er chicken pot pie. Denne parabol kombinerer bidder af kylling og blandede grøntsager i en tyk sovs bagt i en skællet pie skorpe. Variationer af chicken pot pie omfatter Tyrkiet og vegetabilsk. Hakket kød pie, en anden klassisk velsmagende parabol, kombinerer fint hakket kød med krydderier, frugt og spiritus som Rom eller cognac. Kød, som er både pikante og søde i smagen, er bagt i en pie shell, ligesom chicken pot pie.

Bagt gryderetter

Gryderetter er blandt de nemmeste krydrede fødevarer at gøre. Disse omfatter bagt makaroni og ost; grønne bønner gryderet, som er grønne bønner blandes med fløde af champignon suppe og toppet med franske stegte løg; og tun noodle gryderet, som kombinerer bidder af tun med nudler, ærter og fløde sauce toppet med tørrede brødkrummer. Gryderetter kan laves med næsten enhver kombination af kød, grøntsager og toppings. De fleste indeholder en base af kød og/eller grøntsager i en creme eller ost sauce, typisk toppet med mere strimlet ost eller brødkrummer.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com