Hvordan man kan måle en kage Pan

Kagen bage kræver præcision. Når en kage opskrift kræver en specifik pan størrelsen, er varmen og bagetid beregnet til at lave en kage, som er helt fugtig og fuldt kogte. Måle din gryde inden du sender din kage i ovnen for at sikre, at du har en perfekt kage når den er færdig. Måle din kage pan er en rask og nemme trin, som vil hjælpe dig med at undgå frustration og producere lækre resultater.

Instruktioner

• Hold kagen pan hovedet og ser nøje i center for at se om der er målinger indgraveret på den. Hvis der er, kan du lægge væk din lineal og sørg for du har de nøjagtige målinger for panden. Hvis du ikke kan finde målinger, er at finde dem selv simpel.

• Hold en lineal lige op med slutningen fladt på bunden af gryden til at måle højden. Hvis siderne af din kage pan er skråt eller buet, som det ofte er tilfældet med glas pander, holder ikke linealen mod kanten. I stedet holde den tæt på kanten og hvile dine finger oven på siden til at pege på den korrekte højde på linealen.

• Måle bredden af kage pan fra en indvendig kant til den anden inde i kanten. Måle længden af kage pan fra en indvendig kant til den anden inde i kanten. Til en rund kage gryde, måle fra kanten til den anden for at bestemme bredden. Vær omhyggelig med at holde linealen i bredeste bredden af kage pan, når du måler.

• Fyld din kage gryde med vand en omhyggeligt målte kop på et tidspunkt til at bestemme omfanget af din kage pan.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com