Hvad at tage for at slippe af med Sour-duftende hår

Hvad at tage for at slippe af med Sour-duftende hår

Hår kan få en dårlig lugt på flere måder. Du kan løse problemet, skal du finde ud af det, der gør dit hår lugt. At få en perm kan efterlade en lugt, en skunk spray kan helt sikkert efterlade en lugt og bakterier fra hovedbunden kan helt sikkert medføre en lugt. Når du har fundet ud af hvor lugten kommer fra, kan du bekæmpe den.

Lugt forårsaget af Skunks eller hår produkter

Hvis din dårlige hår lugt skyldes et midlertidigt problem som skunk spray, permanentet hår eller farvet hår, gøre en særlig hår blanding til at fjerne lugten. Mens i bruseren, tilføje lidt vand for at lave en grov pasta med 2 kopper bagepulver. Gnide dit hår rigeligt med denne blanding, som hvis indsæbning dit hoved. Hæld 1/2 kop hvid eddike gennem håret, mens bagepulver er stadig i. Får ikke nogen eddike til dine øjne, mund eller næse. (Bære beskyttelsesbriller.) Blanding bagepulver og eddike sammen medfører det at fise ud og skum. Efter det har aftaget, skylles med koldt vand og håndklæde pat-tør.

Ved hjælp af medicineret shampoo og hår Deodorant

Hvis dit hår problem ikke er forårsaget af en ekstern kraft, så er det på grund af bakterier. Mennesker, der lider af fedtet hår har fedtet Skalper. Denne olie på hovedbunden kan oprette en svamp. Uanset hvad du laver (arbejder og få svedig eller gøre noget overhovedet), vil lugten dvæle.

I stedet for at vaske dit hår med almindelig shampoo, prøv en medicineret shampoo. En skønhed levering eller stof butik vil have antimikrobiel eller antibakterielle shampoo. Dette vil hjælpe mindske olie, dræbe bakterier og slippe af med lugten. Også rengøre dine håndklæder og pudebetræk på bi-daily basis med en antibakteriel vaskemiddel, fordi olien fra din hovedbund kan mætte dem. Prøv hår deodorant så godt. Anvender deodorant til hovedet hver morgen for at holde dit hår, lugter frisk (de kan købes i enhver skønhed levering).

Bruge færre hårprodukter og se en læge

Selv om at få en Vis "look" kan tage en masse hårlak, pomade, hår olie og geler, kan disse produkter også oprette olie og/eller produkt oprustning, der kan forårsage hår lugt. Stedet for at bruge mousse eller volumizing hår lotion for big hår, blæse ud dit hår med en stor pagaj børste, pop i nogle ruller når du er færdig og rotte på bagsiden af dit hår lidt.

Stedet for at bruge en serum for en silkeglat finish, blæse ud dit hår med en stor, rund ORNES hår børste og/eller investere i en flad jern til at glatte ud dine låse. Og hvis du har brug for pomade eller gel for at få dit look aldrig bruger mere end halvdelen af en øre-størrelse klat (eller endda mindre) for dit hår--mindre er mere med slags produkter. Hvis du synes, at du stadig har nogle hår lugt, se en hudlæge for en recept.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com