Broderi ideer til kjoler

Broderi ideer til kjoler

Broderi er en kreative detaljer du kan tilføje til en butik købt kjole eller bruge som inspiration til en håndlavet kjole. Uanset om du ønsker at jazz op en sommerkjole med en blomstret Broderi mønster, introducere gnistre til en kjole eller at personliggøre en dagtimerne frock, kan broderi gøre tricket. Med et par sting under dit bælte, vil du kunne brodere mange forskellige designs.

Broderi

Broderi tråd kan findes på ethvert håndværk eller syning levering butik i et væld af farver. Vælge en palet til at supplere eller kontrast stoffet af kjolen. Brodere dit mønster på kraven af kjolen, hemline eller ærmerne. Ideer til mønstre omfatter knyttede blomster, geometriske mønstre, blade og andre botaniske eller skæve eksistenser. Med et par grundlæggende broderi sting--tæppe søm, kædesting, dæmme op for søm, split søm og tilbage søm--kan du gøre dine egne designs eller komplette designs du finder online eller i en butik.

Båndet broderi

Silke bånd broderi giver dig mulighed at variere broderi sting for at producere design med tekstur, glans og visuel appel. Mens båndet broderi er populær i victorianske broderi, kan du også bruge det til at skabe moderne udseende design. For eksempel er en gruppering af båndet broderet violer med en sage grøn stilk og blade broderet på en almindelig hvid sundress vil personalisere frock uden at overdrive det. Andre idéer omfatter daisies, knob, bladene af græs og farvestrålende blomster valgt i moderne farvepaletter. Øve dit valgte design på rester af stof til at sikre, at du er fortrolig med teknikkerne, før du ændrer din kjole.

Beaded broderi

Brodere perler, pailletter og spejlet stykker til en fest eller bryllup kjole for ekstra gnistre og skinne. Hånd-beaded broderi kan bruges som en del af et design eller af sig selv. Ser til etniske design inspiration fra indiske saris og irsk dans kjoler. Vintage brudekjoler og haute couture er andre steder at kigge efter beaded broderimotiver. Eksperimentere med beading ved at tilføje en perle frynser til en silkekjole. For eksempel, jazz op dine foretrukne lille sort kjole med en granat perle trim. Andre idéer omfatter tilføjelse pailletter i en broderi design og syning glasperler i en bleg blå aften kjole.

Smocking

Smocking er en type af hånd broderi populært bruges til børns kjoler. På smocking er lavet med en kombination af pleating og broderi, hvilket resulterer i en plisseret kjole front med mønstre og designs syet på tværs af Plisseringer. Ideer til smocking omfatter geometriske mønstre, dyr og blomster. Zefyr stoffer er en fælles valg til smocking, men det kan gøres på forskellige typer af stof. Smocking mønstre kan findes online eller i syning levering butikker. En idé er at brodere et barns yndlingsdyr på forsiden af hendes kjole.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com