Nemmeste måde at fjerne tilbage hår

Nemmeste måde at fjerne tilbage hår

Hårfjerning bliver en stadig mere populær form af grooming for mænd, der ønsker en slankere, mere attraktivt udseende. En furry pelt af håret på en mands ryg betragtes ikke som en attraktive træk ved de fleste mennesker. Mange mænd også finder det ubehageligt når vejret er varmt eller varme når gå shirtless er ikke et valg. Muligheder for at fjerne overdreven tilbage hår omfatter barbering, voksning eller mere permanent teknikker såsom laser fjernelse, men brugen af en rigtige spørgsmål er en af de letteste teknikker, der er til rådighed. De rigtige spørgsmål nedbryder protein obligationer af hår og opløser uønskede hår.

Instruktioner

• Bede om hjælp. Som med de fleste hår-fjernelse behandlinger for ryggen, bliver varetagelse af det på din egen vanskeligt. Hvis du tror, at du kan nå din hele ryggen, bede om hjælp fra din ægtefælle eller en nær ven, der er komfortabel med tanken om at hjælpe dig.

• Køb en depilatory behandling. Hårfjerningsmidler er tilgængelige for køb på ethvert stof eller supermarked. Der findes flere forskellige typer af løsninger. Ser for dem, der er lavet specielt til mænd; men hvis du ikke kan finde disse på din lokale butikker kan du bruge held de hårfjerningsmidler, der traditionelt har været markedsført til kvinder.

• Læs over de advarsler og instruktioner. Tage hensyn til eventuelle advarsler og udføre en lappetest. Mindst 24 timer før du bruger cremen, anvende en lille mængde til din indre håndled eller indre arm. Gør det muligt at angive for den tid, der er anvist før aftørring med en fugtig klud eller skylle det væk. Hvis du oplever en allergisk reaktion fra fløde, kassér det og ikke bruger.

• Anvende depilatory cremen på ryggen eller Spørg du hjælper til at hjælpe. Hvis du er i stand til at gøre det ved dig selv, skal du bruge din hånd til glat cremen, så det dækker alle de hår, som du vil fjerne. Vaske af nogen af produktet, der er stadig på hænderne og give den rigtige spørgsmål på din ryg til at sidde i den instruks tidsrum. Stå under bruseren, tænde dit brusebad, så det er varme og på fuld kraft. Helt skylles væk håret og det depilatory produkt.

Tips & advarsler

  • Hårfjerningsmidler til mænd kan også købes via internettet og leveret direkte til dit hjem.
  • Der er hårfjerningsmidler, der er tilgængelige i gel eller spray for mænd ud over creme.
  • Forlader de rigtige spørgsmål på længere end instruks kan resultere i en kemisk forbrænding.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com