Hvordan til at besøge London på en Budget

Mange mennesker drømmer om at gå til London og Europa på ferie. Hvis du bare bruge lidt fantasi, er det helt muligt at gøre denne drøm til virkelighed.

Instruktioner

• Begynde at planlægge din rejse godt før tid uden at angive en nøjagtig dato. Tilmeld dig rejsetilbud fra forskellige websteder, der sender e-mail-nyhedsbreve regelmæssigt. Se disse nøje de ofte sender ud tilbud at flyve til London.

Du kan få en flyvning fra så lavt som $300. Dette er mindre end det ville koste for at flyve hen over USA

Hvordan til at besøge London på en Budget

En række af de mest populære steder at se i London, er netop det, websteder. Og det gør dem gratis at se.

For eksempel gå til Buckingham Palace og se de daglige ændring af guard ceremoni. Bemærk: Hvis dronningen er på slottet af Royal Standard skal flyve, hvis hun er væk den britiske Union Jack flag skal flyve i stedet.

Også, være sikker og besøge det berømte Big Ben ur.

• Mange af Londons museer har gratis adgang. Dette omfatter den ældste museum i London, British Museum, som blev oprettet i 1753. Andre populære gratis museer i London omfatter: The Natural History Museum, Science Museum, Victoria and Albert Museum... listen bliver ved og ved, som der er over 200 museer og et flertal af dem tilbyder gratis adgang.

Hvordan til at besøge London på en Budget

Tower Bridge (ofte folk tror dette kaldes London Bridge), er en konkret skal se tiltrækning. Bare se broen er et fremragende websted, men hvis du ønsker at gå til Tower Bridge Exhibition er det en simpel £6.00.

• Tjek Sandemans nye Europa. Dette selskab giver vandreture i byen gratis. Nu kan du slå ikke det, men tips anbefales.

• Og endelig, den billigste måde at komme rundt i London er ved at købe et Oyster Card og rejser på den underjordiske offentlige transportsystem.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com