Fem minutters frisurer

Fem minutters frisurer

Hvis du er klar til at komme og gå, vælge en hårstil, er også. Der er masser af 5 minutters frisurer, der spænder fra flirtende til professional og er let nok for nogen til at gøre på sig selv. Da styling med en hårtørrer eller hår produkt bruger dyrebare morgen minutter, vælge en frisure, der vil samle dit outfit med som lidt besvær som muligt.

Halv hestehale

Den halve hestehale er også kendt som Pollyanna. Det er hurtigt, praktisk, professionelle og søde. Denne frisure, hvor den øverste halvdel af dit hår er trukket ind i en hestehale, mens den nederste halvdel er tilladt at flyde ned ad ryggen, tager kun så længe at gøre en regelmæssig hestehale, holder dit hår ud af dit ansigt, og giver et look, der er både acceptable på arbejdspladsen og charmerende. Du kan også bruge det halve hestehale i kombination med en anden hurtig typografi, en flettet hestehale, f.eks.

Elfin fletninger

Elfin fletninger, 1/4-inch tykke fletninger hæftes med små, ubestrøget elastikker, tilføje renter og legesyge til mellemlangt eller langt hår. Start fletning løs, stramning væve, som du går. Alt, hvad der er nødvendigt er to eller tre fletninger langs siden af dit ansigt eller bag øret til at gøre din frisure mere interessant på kun 5 minutter. Give ca. 1-1/2 minutter pr. fletning.

Hårspænder

Bruge hårspænder som et redskab for en 5 minutters frisure. Fastgør tilbage en eller begge sider af skiltes hår, vil du samle dit udseende, giver det et færdigt look. Hårspænder fungerer også for at holde dit hår ud af dit ansigt, så du ikke behøver at hele tiden skubbe uregerlige hår til side med fingrene.

Voksen rottehaler

Rottehaler er en af de hurtigste og sødeste frisurer. Gøre dem egnede til hverdagsbrug ved at give dem en mere moden holdning på dit hoved. I stedet for at lokalisere dem over dine ører, hvor de vil holde op, skal du placere dem på nakken af halsen bag hvert øre. Den længere tilbage du placerer dem, desto mindre sandsynligt er det at de vil krybe over forsiden af dine skuldre, så justere hvor langt tilbage er de i henhold til dine præferencer.

Enkelt fletning

Bruge enkelt fletning til at holde lange hår fra at komme i din måde. Start fletning løst til at give det et naturligt look og enten fletning det lige tilbage eller trække den over din skulder som du fletning. Hvis du har lag hår i front, skal du bruge hårspænder for at holde omstrejfende låse på plads. Til en festlig lejlighed, skal du flette en farverig bånd i fletning ved fordobling et bånd i to dele og holde det til fletning med foldede slutningen af båndet øverst. Hold derefter, som du fletning, en streng af bånd hver til en del af fletning, en del af fletning behøver et bånd. Braid som sædvanlig, binde bånd omkring elastisk hår fastener til at dække det som det sidste trin.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com