Hvordan kan jeg gemme min afgrøde af Butternut Squash?

Hvordan kan jeg gemme min afgrøde af Butternut Squash?

Vinter squash er blandt de mest hårdføre af grøntsager til langtidsopbevaring, med mange sorter holder godt i flere måneder. Butternut squash er ikke blandt mestrene for holdbarhed, fordi dens tynde hud er mere let beskadiget end de fleste vinter squash. Stadig, hvis plejes ordentligt, det forbliver i god stand for et par måneder.

Instruktioner

• Vælg firma, fejlfrit squash til langtidsopbevaring. De bør være fuldt modnet og tung for deres størrelse, med en ren, let skinnende hud. De vil drage fordel af op til 10 dages hærdning ved stuetemperatur, før de går til opbevaring.

• Vælg et køligt, tørt sted for squash skal opbevares, helst en kælder. Temperaturen bør være i intervallet 50-55 grader Fahrenheit og vise lidt udsving. Squash vil ikke holde så længe ved højere temperaturer og vil henfalde hurtigt ved lavere temperaturer.

• Opsætning af en luftfugter eller affugter, hvis det er nødvendigt, at holde relative luftfugtigheden inden for 50 til 70 procent. Dette er den optimale interval for squash opbevaring. For meget eller for lidt fugtighed vil reducere deres holdbarhed.

• Sikre, at der er tilstrækkelig luftstrømmen omkring butternuts, som vil bidrage til at minimere risikoen for mug eller fordærv. Hvis den naturlige luftstrøm er utilstrækkelig eller indebærer høj risiko for temperatursvingninger, kan det være nødvendigt at placere en lille ventilator i lagerområdet. Hvis du bruger en luftfugter eller affugter, vil det cirkulere luften tilstrækkeligt.

• Forbedre luftcirkulation ved at placere græskar på træ eller riste, så luft kan passere under dem.. Hvis rummet tillader, adskille græskar, så de ikke røre hinanden. Butternuts har tyndere skind end de fleste vinter squash og bør aldrig blive stablet mere end 2 lag dyb, at forebygge skader.

• Bruge butternut squash inden for 3 måneder. De må ikke opbevares samt nogle andre sorter på grund af deres tyndere hud.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com