Hvordan man laver en meget smuk frugt bakke

Den nemmeste hjemme-made bakke for parterne er bakken frugt! Der er særlige rører du kan bruge til at pynte på denne frugt bakke. Gøre det mere interessant og dine gæster vil elske dig for det!

Instruktioner

• Først og fremmest får en meget stor bakke til at gøre din frugt bakke på. Dette vil hjælpe din visning af frugt til at blive spredt ud yderligere, og du vil have plads til et par af visuelle tricks. Nu, sætte en medium størrelse klar skål i midten af bakken. Sætte hele frugter i det, derefter indsætte halvdele af frugt omkring hele frugten. Gøre det visuelt tiltalende.

• Brug derefter små bær frugt, druer, cantaloupe, kiwi og meget mere. Har et godt udvalg af forskellige frugter. Nu lå smuk salatblade for foden af bakken frugt. Put bid størrelse skiver af frugt på salat blade, hele vejen rundt i skålen, og adskilt i typer af frugt. Brug bide stykker på størrelse af mælkechokolade og sætte dem alle i mellem jordbær!

• Nu, når du har bid størrelse frugt alt på plads og du tror du er færdig, er du ikke! Næste, sat stedmoderblomster på frugt, bare et par, i og omkring frugten. Få spiselige Stedmoderblomst blomster, og også få spiselige baby roser og lægge dem i frugt! Læg 2-3 roser i skål omkring det hele og halveret frugt med 3-4 stedmoderblomster, også! Du har en frugt-bakke, der er spiselige og smuk!!!


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com